Ruptura in PSD? Liviu Dragnea il poate EXCLUDE pe Victor Ponta de pe lista alegerilor PARLAMENTARE

Ruptura in PSD? Liviu Dragnea il poate EXCLUDE pe Victor Ponta de pe lista alegerilor PARLAMENTARE

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a facut o declaratie cel putin surprinzatoare, care ar putea insemna un pas in eliminarea lui Victor Ponta de pe lista democratilor la alegerile parlamentare din toamna.

acum 95 luni (7 Aug 2016)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a facut o declaratie cel putin surprinzatoare, care ar putea insemna un pas in eliminarea lui Victor Ponta de pe lista democratilor la alegerile parlamentare din toamna. Dragnea precizeaza ca principalul criteriu de selectie pentru noua lista va fi prezenta parlamentarilor in legislatia actuala, capitol ce ridica multe semne de intrebare pentru fostul premier, informeaza bzi.ro

"Activitatea din Parlament conteaza foarte mult pentru cei care au fost si sunt in continuare in Parlament. Stiu ca este o munca foarte grea, de luni dupa amiaza pana miercuri la pranz. Este o munca foarte grea dar fiind o munca grea, din moment ce ne-am gandit sa fim parlamentari trebuie sa venim la munca. Totusi, in zilele in care nu este la Parlament, teoretic, ar trebui sa fie in judetul in care a candidat si a primit votul de incredere. In al patrulea rand, nivelul de pregatire al fiecarui parlamentar conteaza pentru a-l ajuta sa aiba o prestatie buna in Parlament. In fiecare comisie de specialitate din Parlament stim care sunt aproximativ numarul de reprezentanti si ne vom ingriji sa avem specialisti foarte bine pregatiti si sa contribuie la o legislatie foarte buna", a spus Liviu Dragnea. Citeste si:

+Cum a platit Guvernul Ponta peste un milion de euro celui care l-a bagat in ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro