Rulada rapida cu foi de napolitana, crema de caramel si cocos
Ingrediente 1 foaie de napolitana mare Crema 1 : 125 grame zahar 185 mililitri apa 200 grame biscuiti simpli Crema 2 : 125 grame zahar 2,5 linguri apa 100 grame unt 100 grame lapte praf 50 grame cocos Mod de preparare : Crema 1 Se caramelizeaza zaharul, adaugam apa si lasam pe foc pana se topeste zaharul.
Ingrediente
1 foaie de napolitana mare
Crema 1 :
125 grame zahar
185 mililitri apa
200 grame biscuiti simpli
Crema 2 :
125 grame zahar
2,5 linguri apa
100 grame unt
100 grame lapte praf
50 grame cocos Mod de preparare :
Crema 1
Se caramelizeaza zaharul, adaugam apa si lasam pe foc pana se topeste zaharul.
Crema 2
Punem zaharul si apa la foc mediu si lasam pana se leaga un sirop, iar zaharul este topit.
Rulam strans pe lungime, apoi invelim rulada obtinuta in folie alimentara.
Dupa ce se raceste, o feliem cu un cutit bine ascutit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro