Rulada rapida cu foi de napolitana, crema de caramel si cocos

Rulada rapida cu foi de napolitana, crema de caramel si cocos

Ingrediente 1 foaie de napolitana mare Crema 1 : 125 grame zahar 185 mililitri apa 200 grame biscuiti simpli Crema 2 : 125 grame zahar 2,5 linguri apa 100 grame unt 100 grame lapte praf 50 grame cocos Mod de preparare : Crema 1 Se caramelizeaza zaharul, adaugam apa si lasam pe foc pana se topeste zaharul.

acum 93 luni (18 Feb 2017)

Ingrediente

1 foaie de napolitana mare

Crema 1 :

125 grame zahar

185 mililitri apa

200 grame biscuiti simpli

Crema 2 :

125 grame zahar

2,5 linguri apa

100 grame unt

100 grame lapte praf

50 grame cocos Mod de preparare :

Crema 1

Se caramelizeaza zaharul, adaugam apa si lasam pe foc pana se topeste zaharul.

Crema 2

Punem zaharul si apa la foc mediu si lasam pana se leaga un sirop, iar zaharul este topit.

Rulam strans pe lungime, apoi invelim rulada obtinuta in folie alimentara.

Dupa ce se raceste, o feliem cu un cutit bine ascutit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro