Rulada de pui cu ciuperci in aluat

Rulada de pui cu ciuperci in aluat

Rulada de pui cu ciuperci in aluat: ingrediente pentru aluat 12 g drojdie proaspata 2 lingurite zahar 100 ml lapte caldut 2- 3 picaturi de otet 1 lingurita sare 1 galbenus 100 g unt moale faina alba Ingrediente pentru umplutura: 2 albusuri 500 g carne de pui tocata condiment pentru pui piper proaspat macinat 1 ceapa mica tocata marunt 250- 300 g ciuperci proaspete feliate o jumatate de ardei rosu taiat cubulete 1 ardei gras verde taiat cubulete 1 cub sau o lingura de unt ulei sare cascaval si/sau parmezan ras 1 legatura ceapa verde tocata rondele o jumatate legatura patrunjel verde tocat marunt 3 oua fierte tari 1 carnat proaspat de porc usor afumat vin/apa (optional) Ingrediente pentru mix faina boia dulce piper cayen / boia iute condiment pentru pui piper negru proaspat macinat oregano uscat Rulada de pui cu ciuperci in aluat: alte ingrediente 1 ou batut usor pentru ungerea foii de aluat (inainte de pozitionarea ruladei de carne) 1 galbenus usor batut si o lingurita de lapte pentru finisat mac (optional) Rulada de pui cu ciuperci in aluat: preparare umplutura Se bat albusurile cu o furculita, dupa care framantam carnea tocata cu o jumatate de albus batut, impreuna cu condimentul pentru pui.

acum 113 luni (16 Feb 2015)

Rulada de pui cu ciuperci in aluat: ingrediente pentru aluat 12 g drojdie proaspata 2 lingurite zahar 100 ml lapte caldut 2- 3 picaturi de otet 1 lingurita sare 1 galbenus 100 g unt moale faina alba

Ingrediente pentru umplutura: 2 albusuri 500 g carne de pui tocata condiment pentru pui piper proaspat macinat 1 ceapa mica tocata marunt 250- 300 g ciuperci proaspete feliate o jumatate de ardei rosu taiat cubulete 1 ardei gras verde taiat cubulete 1 cub sau o lingura de unt ulei sare cascaval si/sau parmezan ras 1 legatura ceapa verde tocata rondele o jumatate legatura patrunjel verde tocat marunt 3 oua fierte tari 1 carnat proaspat de porc usor afumat vin/apa (optional)

Ingrediente pentru mix faina boia dulce piper cayen / boia iute condiment pentru pui piper negru proaspat macinat oregano uscat

Rulada de pui cu ciuperci in aluat: alte ingrediente 1 ou batut usor pentru ungerea foii de aluat (inainte de pozitionarea ruladei de carne) 1 galbenus usor batut si o lingurita de lapte pentru finisat mac (optional) Rulada de pui cu ciuperci in aluat: preparare umplutura Se bat albusurile cu o furculita, dupa care framantam carnea tocata cu o jumatate de albus batut, impreuna cu condimentul pentru pui. Lasam la racit si adaugam restul de albusuri batute, o lingurita de faina, sare, piper (dupa gust). Rulada de pui cu ciuperci in aluat: preparare aluat Peste drojdie se pune o lingurita de zahar, se dizolva in trei linguri de lapte caldut, apoi se adauga 2-3 stropi de otet, apoi se lasa la crescut timp de zece minute. Separat, batem energic intr-un bol restul de lapte caldut, sare, o lingurita de zahar, galbenusul, untul moale, si adaugam treptat o parte din faina, pana cand obtinem o crema groasa. Se pregateste o folie de aluminiu mai lunga, se unge la un capat cu putin ulei si se pune pe partea unsa amestecul de carne, in strat uniform, cu o grosime de aproximativ un centimetru. Se rade deasupra un ou fiert, dupa care se pozitioneaza in marginea foii de c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro