Ruby debuteaza pe marile ecrane cu o animatie: "Am avut foarte multe emotii si mi-a fost destul de greu"

Ruby debuteaza pe marile ecrane cu o animatie:

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu cea mai recenta piesa, "Tata", Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, debuteaza si in cinematografie, odata cu lansarea de pe 22 aprilie a animatiei "Un lup intre oi".

acum 86 luni (12 Apr 2016)

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu cea mai recenta piesa, "Tata", Ruby, pe numele real Ana Claudia Grigore, debuteaza si in cinematografie, odata cu lansarea de pe 22 aprilie a animatiei "Un lup intre oi". Intre mine personal, Claudia, asa cum ma vad eu zi de zi, nu observ foarte multe asemanari, eu fiind de obicei mai retrasa", a declarat Ruby despre primul sau rol de dublaj. Absolut intamplator, actrita care ii da glas personajului Bianca in versiunea in limba engleza a animatiei "Sheep and Wolves" este Ruby Rose, care pe langa nume are si un look similar cu cel imbratisat de artista romanca. Cu toate ca este indragostita de Grey, cel care ii frange inima prin imaturitatea sa, Bianca este o luptatoare mereu in cautarea dreptatii. Actiunea animatiei 3D "Un lup printre oi" se desfasoara pe un taram indepartat, pe o pajiste linistita, unde o turma de oi duce un trai fara griji.

Din dorinta de a-si demonstra abilitatile de conducator si responsabilitatea, tanarul Grey, succesorul haitei, apeleaza la trucurile magice ale unei vrajitoare neindemanatice si se transforma, din greseala, in berbec. Impartit intre familia de lupi si turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie sa gaseasca o cale sa aduca pacea in tinut, dar si sa isi recapete identitatea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro