RowmaniaFEST - festival initiat de Ivan Patzaichin - are loc in acest weekend (P)

Pe langa o sumedenie de activitati sportive in aer liber, pe uscat si pe apa, (triatlon, competitii de vaslit, curse cu canotca), RowmaniaFEST propune publicului sau si mai multe intamplari artistice si culturale: traditionala parada pe Dunare a campionilor Ivan Patzaichin, Vasile Diba si Toma Simionov, proiectii de film in aer liber - Sieranevada (2016, r.

acum 82 luni (30 Aug 2017)

Atunci cand toamna isi trimite primele semne, atunci are loc RowmaniaFEST, un festival care ne lasa cu un gust bun pentru lunile cu vreme moale si placuta care vin dupa canicula verii...

Pe langa o sumedenie de activitati sportive in aer liber, pe uscat si pe apa, (triatlon, competitii de vaslit, curse cu canotca), RowmaniaFEST propune publicului sau si mai multe intamplari artistice si culturale: traditionala parada pe Dunare a campionilor Ivan Patzaichin, Vasile Diba si Toma Simionov, proiectii de film in aer liber - Sieranevada (2016, r. Radu Jude, 141’), Targul Artizan Eco Delta - un targ de mestesuguri si produse artizanale locale, din Delta Dunarii, si, bineinteles, seri de Rock’n’Row pe Faleza, cu: Loredana, Vita de Vie, Krypton, Anton, White Mahala, RoHCP (trupa tribut Red Hot Chili Peppers). De 7 ani, RowmaniaFEST revine la Tulcea din dorinta de a contribui la cresterea profilului national si international al orasului si cu intentia de a stimula dezbaterea despre viitorul durabil al Deltei.

Asadar, va invitam la Tulcea, la RowmaniaFEST, ca sa vorbim despre toate aceste lucruri, intre doua ture de canotca, inainte sau dupa concerte si filme, atunci cand vizitam targul Artizan Eco Delta sau dupa ce ii aplaudam pe triatlonisti si ceilalti campioni ai zilei. Dar cel mai important este sa continuam aceasta conversatie si dupa ce se incheie editia din 2017 a festivalului, pentru ca lucrurile bune pot veni numai cu sprijinul intregii comunitati, in armonie cu dorintele oamenilor si in parteneriat cu cei care au puterea sa ia decizii si sa le aplice.

Detalii despre festival si despre ce mai face Asociatia Ivan Patzaichin - Mila 23 pentru Tulcea, Delta Dunarii si alte zone naturale cu potential turistic din Rominia, aici: https://www.facebook.com/RowmaniaPatzaichin/ ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro