Rovana Plumb: PSD nu va vota nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE

*** Rovana Plumb, preşedintele interimar PSD, a declarat, luni, la şedinţa Biroului Permanent că "guvernarea va continua in actuala formulă deoarece PSD este un partid puternic iar guvernarea este stabilă şi coaliţia funcţională", precizand că este in permament contact cu liderul PSD, premierul Ponta, scrie Mediafax.

acum 63 luni (29 Jun 2015)

UPDATE 13:28 Rovana Plumb, preşedintele interimar PSD: Partidul nostru nu va susţine propunerea preşedintelui Iohannis pentru conducerea Serviciului de Informaţii Externe.

***

Rovana Plumb, preşedintele interimar PSD, a declarat, luni, la şedinţa Biroului Permanent că "guvernarea va continua in actuala formulă deoarece PSD este un partid puternic iar guvernarea este stabilă şi coaliţia funcţională", precizand că este in permament contact cu liderul PSD, premierul Ponta, scrie Mediafax.

"Partidul Social Democrat este un partid unit, un partid solid, este un partid stabil. Coaliţia este funcţională", a spus Plumb care a salutat "prezenţa domnului general, premier interimar şi preşedinte UNPR" şi a subliniat că guvernarea va continua in actuala formulă, coaliţia politică care susţine Guvernul fiind funcţională.

Ea a adăugat că activitatea parlamentară continuă in mod normal şi a precizat totodată că este in legătură permnanetă cu Victor Ponta, aflat in Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro