Rostopasca, leacul universal pentru afectiuni interne si externe. Extrem de periculoasa daca nu se respecta dozele

Rostopasca, leacul universal pentru afectiuni interne si externe. Extrem de periculoasa daca nu se respecta dozele

Dimineata si seara se pune pe zona afectata suc de rostopasca (sau tinctura de rostopasca) de mai multe ori succesiv, la intervale de 30 de secunde. Constipatie sau indigestii 1 lingurita tinctura de rostopasca se ia de 3 ori/zi, cu 10 minute inainte de masa. Se ia 1 lingurita tinctura de rostopasca de 3 ori/zi, timp de 30 de zile cu 10 zile pauza, dupa care se poate relua cura.

acum 78 luni (24 Sep 2016)

Dr. Virginia Faur recomanda rostopasca de fiecare data cand are ocazia considerand-o un leac universal. Pentru uz intern, folosirea ei este eficace la eliminarea negilor de exemplu. Dimineata si seara se pune pe zona afectata suc de rostopasca (sau tinctura de rostopasca) de mai multe ori succesiv, la intervale de 30 de secunde. In general, dupa 6 saptamani de aplicatii zilnice, negii dispar.

Aceasta spune ca sucul sau tinctura de rostopasca mai pot fi folosite la afectiunile de cataracta, ochi obositi, rani infectate, eczeme, herpes, tumori exteriorizate etc. Dr. Virginia Faur are si o reteta pentru prepararea tincturii de rostopasca.

Ingrediente:

- 1 lingura frunze de rostopasca maruntite

- 100 ml tuica, vodca sau alcool alimentar de 40% vol.

Mod de preparare: Se pun cele 2 ingrediente intr-un borcan de 400 ml si se inchide borcanul. Constipatie sau indigestii

1 lingurita tinctura de rostopasca se ia de 3 ori/zi, cu 10 minute inainte de masa.

Stiinta spune ca nu exista un produs mai eficient ca rostopasca in rezolvarea problemelor legate de digestie, de constipatie. Diminueaza si senzatia de greata, elimina senzatia de disconfort, de greutate in stomac ce apare in cazul indigestiilor si constipatiei. Rostopasca se administreaza si sub forma de pulbere (capsule). Se ia 1 lingurita tinctura de rostopasca de 3 ori/zi, timp de 30 de zile cu 10 zile pauza, dupa care se poate relua cura.

Tinctura de rostopasca se administreaza o data pe zi, dimineata. Se iau 20 de picaturi timp de o luna. Se face 10 zile pauza, dupa care se iau din nou cate 20 de picaturi.

Aceste simptome sunt usor combatute de catre tinctura de rostopasca, din care se iau 3-4 lingurite/zi. Tratamentul se face simptomatic, de cate ori apar spasme. Alcaloizii continuti de planta relaxeaza destul de rapid musculatura... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro