Rosiile si bananele, printre cele sase alimente care nu ar trebui pastrate niciodata in frigider

Rosiile si bananele, printre cele sase alimente care nu ar trebui pastrate niciodata in frigider

Cartofii Cartofii trebuie sa fie depozitati intr-un loc rece si uscat, fie intr-o punga de hartie, fie intr-o punga de nailon gaurita, pentru a ramane uscati, dar nu este recomandat sa ii depozitam in frigider.

acum 51 luni (26 Feb 2016)

Desi uneori suntem tentati sa pastram majoritatea alimentelor in frigider, in ideea ca astfel acestea vor rezista mai mult, aceasta alegere nu este intotdeuna una inteleapta. Anumite produse se strica mai repede ori au gustul sau textura afectate atunci cand sunt puse la rece, potrivit publicatiei "The Independent": Rosiile In cazul rosiilor, pastrarea in frigider nu este foarte recomandata, afectandu-le coacerea si contribuind la distrugerea aromei. Textura si culoarea tomatelor pot fi, de asemenea, afectate de temperaturile scazute. Cartofii Cartofii trebuie sa fie depozitati intr-un loc rece si uscat, fie intr-o punga de hartie, fie intr-o punga de nailon gaurita, pentru a ramane uscati, dar nu este recomandat sa ii depozitam in frigider. Ceapa Cepele curatate trebuie sa fie pastrate intr-un loc rece, uscat si aerisit, nu in frigider. Potrivit National Onion Association, ceapa poate fi pastrata in frigider doar daca este cumparata gata curatata sau taiata. In timp ce congelarea painii, realizata in conditii corecte, poate incetini uscarea painii, daca este pastrata in frigider aceasta se usuca mult mai rapid. Pe de alta parte, bananele verzi vor ramane necoapte daca sunt tinute la rece, iar coaja lor se va innegri. Usturoiul Usturoiul pastrat in frigider sau in pungi de plastic se va rancezi. Cea mai buna modalitate de pastrare a usturoiului este depozitarea lui, la temperatura camerei, intr-un loc uscat, intunecat si aerisit. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro