Rosii cherry cu masline, in sos cald de usturoi

Rosii cherry cu masline, in sos cald de usturoi

Ingrediente: 3 linguri ulei cu aroma de usturoi 2 lingurite rozmarin proaspat, tocat 450 g rosii cherry, taiate in jumatati 90 ml Martini sau Cinzano 50 g masline negre, fara samburi 3 linguri patrunjel proaspat, maruntit sare piper Mod de preparare: Uleiul se pune pe foc, intr-o tigaie usor incinsa, cu capac.

acum 96 luni (3 Oct 2014)

Ingrediente:

3 linguri ulei cu aroma de usturoi 2 lingurite rozmarin proaspat, tocat 450 g rosii cherry, taiate in jumatati 90 ml Martini sau Cinzano 50 g masline negre, fara samburi 3 linguri patrunjel proaspat, maruntit sare piper

Mod de preparare:

Uleiul se pune pe foc, intr-o tigaie usor incinsa, cu capac. Se adauga rozmarinul si se gateste 30 de secunde, cat sa-si desfaca aroma. In tot acest timp se amesteca, avand grija sa nu se arda. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro