Rompetrol ofera o pauza sanatoasa in statiile de alimentare de pe autostrada A2

Rompetrol ofera o pauza sanatoasa in statiile de alimentare de pe autostrada A2

Astfel, sambata dimineata, in statiile Rompetrol de la km 88 si km 139 de pe Autostrada Soarelui, in sensul de mers spre Constanta, cei aflati pe autostrada isi pot masura tensiunea arteriala si forma fizica generala printr-un consult sumar al starii lor de sanatate.

acum 84 luni (14 Jul 2017)

Astfel, sambata dimineata, in statiile Rompetrol de la km 88 si km 139 de pe Autostrada Soarelui, in sensul de mers spre Constanta, cei aflati pe autostrada isi pot masura tensiunea arteriala si forma fizica generala printr-un consult sumar al starii lor de sanatate. Sub umbrelele Rompetrol, acestia vor primi in zona de relaxare o "doza de revigorare" cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apa.

"Pauzele pe care le oferim clientilor nostri sunt revitalizante, menite sa ofere nu numai calitatea carburantilor si a serviciilor noastre gastro, ci si un moment semnificativ de reimprospatare, un stimulent sanatos, energia necesara pentru revenirea la drum si continuarea acestuia catre destinatiile dorite", a declarat Gabriela Budisteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.

Actiunea se inscrie in activitatile Rompetrol de promovare a unui mod de viata sanatos pentru clientii sai si pentru comunitatile in care compania isi desfasoara activitatile. Pe parcursul verii, Rompetrol ofera experiente noi de brand, atat prin confortul oferit in statiile de alimentare cu carburant, cat si prin calitatea produselor gasto din restaurantul hei si ospitalitatea angajatilor sai.

Sub sloganul "Rompetrol - Ajungi mai departe", compania ofera o pauza nu numai de alimentare cu carburant, dar si de reincarcare cu forte proaspete pentru o experienta placuta la drum.

Rompetrol Downstream, companie membra a KMG International, opereaza o retea de 138 de statii proprii de alimentare in Romania si de peste 700 de punte de distributie in tara. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro