Romeo Stavarachea fost luat cu salvarea de la Tribunal. Primarul de Bacau, crizat de posibilitatea arestarii preventive

Romeo Stavarachea fost luat cu salvarea de la Tribunal. Primarul de Bacau, crizat de posibilitatea arestarii preventive

Cei doi, martori in dosarul de luare de mita, au venit la sedinta de Consiliu Local neinvitati de primar si au fost tinuti departe de acesta de politistii locali, pentru a nu fi incalcata masura controlului judiciar.

acum 41 luni (1 Mar 2016)

UPDATE: Directia Nationala Anticoruptie-Serviciul Teritorial Bacau cere arestarea primarului Romeo Stavarache, dupa ce acesta a participat la o sedinta a Consiliului Local Bacau, pe 31 august 2015, la care nu au avut acces Leonard Padureanu, administratorul municipiului si Clementina Vinerica. Cei doi, martori in dosarul de luare de mita, au venit la sedinta de Consiliu Local neinvitati de primar si au fost tinuti departe de acesta de politistii locali, pentru a nu fi incalcata masura controlului judiciar.

Procesul in care primarul Romeo Stavarache este acuzat de luare de mita, in cinci situatii distincte, in valoare de 2,39 milioane de lei, a fost suspendat astazi, 1 martie, la Tribunalul Bacau, dupa ce invinuitului i s-a facut rau. El a aflat, cu putin inaintea inceperii sedintei de judecata, ca procurorii Anticoruptie ar avea date fata de incalcarea masurii de control judiciar si ca la termenul de joi, 3 martie, se va cere arestarea lui preventiva.

Primarul Stavarache a fost dus cu ambulanta la Spitalul Judetean de Urgenta, pentru a i se acorda primele ingrijiri.

Romeo Stavarache a mai fost arestat preventiv pe 1 iulie 2014, dupa ce a incalcat masura controlului judiciar, dispusa fata de el dar si inculpatii Liviu Cenusa si Liviu Goian. De atunci si-a reluat functia de primar, pe care si-o exercita din biroul amenajat in fostul sediu al Bibliotecii Judetene Bacau. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro