Romario Sandu, inventia lui Gica Hagi: "A dus munca de lamurire cu mine si iata ca a avut dreptate!"

Romario Sandu, inventia lui Gica Hagi:

"Mi-a placut foarte mult jocul lui Romario Benzar si mi s-a parut ca a jucat foarte bine", a spus Christoph Daum la finalul partidei cu Muntenegru. Achizitionat in schimbul a 25.000 de euro Ulterior, Benzar a mai trecut si pe la LPS Banatul, inainte de a semna cu Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", in 2010, in schimbul a 25.000 de euro si 25% dintr-un eventual transfer ulterior.

acum 43 luni (6 Sep 2016)

"Mi-a placut foarte mult jocul lui Romario Benzar si mi s-a parut ca a jucat foarte bine", a spus Christoph Daum la finalul partidei cu Muntenegru. "Domnul Daum mi-a dat multa incredere, ma bucur ca am facut un meci bun", a afirmat si fotbalistul. Nascut la 26 martie 1992, Romario a copilarit la Dinias, un sat de langa Timisoara. Tatal sau, Mitica Benzar, a jucat si el fotbal la nivel judetean, asa ca i-a insuflat microbul si juniorului. Cred ca era in acele timpuri cel mai bun fotbalist din lume. De aceea m-a si botezat asa", a povestit Romario, care a fost legitimat prima oara la Srbianka Giuchici.

Achizitionat in schimbul a 25.000 de euro

Ulterior, Benzar a mai trecut si pe la LPS Banatul, inainte de a semna cu Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi", in 2010, in schimbul a 25.000 de euro si 25% dintr-un eventual transfer ulterior. A debutat cu Viitorul in Liga I pe 23 iulie 2012, in partida Viitorul - FC Brasov 2-2, iar primul sau gol a venit cateva luni mai tarziu, in noiembrie, la partida Viitorul - Dinamo 1-1. Domnul Hagi mi-a spus inaintea sezonului trecut ca ar vrea sa trec in banda dreapta. Va spun sincer ca nu am avut prea mare incredere ca voi face fata. A dus insa munca de lamurire cu mine si iata ca a avut dreptate!

Daca un jucator spune ca nu se gandeste macar putin la o posibila prezenta la un turneu final inseamna ca minte! ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro