Romanul pe care au pus ochii producatorii de telenovele din Mexic. Va filma alaturi de sora Thaliei

Romanul pe care au pus ochii producatorii de telenovele din Mexic. Va filma alaturi de sora Thaliei

Prietenii virtuali, vocea si aspectul sau de mariachi autentic l-au trimis direct pe platourile de filmare din Mexic, invitat de producatorii de la Televisa, celebrul post de televiziune dedicat telenovelelor, dar si de actrita Laura Zapata, sora cea mare a Thaliei. Radhu in Mexic, in timpul filmarii videoclipului pentru piesa Quimera FOTO G.I.M.B Fotografia "In videoclipul piesei am incercat sa ilustrez cat mai multe locuri importante din aceasta tara, de la El Angel de la Independencia pana la Turnul latino-american, dar cea mai mare parte a videoclipului este filmat in Xochimilco, unde se afla acele barcute pline cu flori in care stau Mariachi si canta si se serveste tequila si mancare mexicana. Cel mai mult isi doreste sa vizitez toata America Latina, sa faca turnee de promovare si sa cunoasca tarile din acest colt de lume, din Mexic pana in Peru sau Venezuela, de unde a inceput sa priemasca din ce in ce mai des mesaje de apreciere.

acum 29 luni (15 Jun 2017)

Prietenii virtuali, vocea si aspectul sau de mariachi autentic l-au trimis direct pe platourile de filmare din Mexic, invitat de producatorii de la Televisa, celebrul post de televiziune dedicat telenovelelor, dar si de actrita Laura Zapata, sora cea mare a Thaliei.

Radhu are succes in Mexic, unde a reusit sa cucereasca publicul dupa ce una dintre piesele sale a fost distribuita pe Facebook si a ajuns la urechile actorilor si producatorilor de telenovele.

"Pe o retea de socializare imi distribuiam piesele si am avut in lista cativa prieteni care jucau in telenovelele mexicane. Au fost foarte uimiti de cat de bine se face cumbia in Romania.

Pentru ca in America Latina Radhu devenise peste noapte un fel de idol pentru copiii si adolescentii de acolo, jurnalistii din Mexic au inceput sa-l tatoneze pe artistul ploiestean si l-au invitat sa le viziteze tara.

Radhu este in permanenta in contact cu fanii sai din Mexic prin intermediul facebook foto Diana Frincu "Mi-au oferit garda de corp"

"Cand am ajuns acolo s-au purtat impcabil cu mine. M-au plimbat, mi-au oferit garda de corp, pentru ca totusi dezavantajul este ca Mexicul este un pic periculos. Ce m-a surprins foarte tare este ca mexicanii fredonau piesele mele in limba romana, ceea ce m-a socat, pentru ca romana nu este o limba de circulatie internationala, care se studiaza la scoala. Producatorii din televiziunile mexicane ma intrebau de Nadia Comaneci, care de asemenea este foarte cunoscuta acolo, de Ioana Benedek.

Cu Laura Zapata, celebra actrita in Mexic, mai ales pentru rolurile sale de "mala mujer" din telenovele, Radhu s-a intalnit mai intai in spatiul virtual. Unul dintre prietenii sai mexicani i-a trimis Laurei clipul cu melodia interpretata de Radhu in stilul cumbia, iar artista l-a indragit imediat si a simtit potentialul care se ascunde tocmai in Romania. Relatia lor... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro