Romanul din Teleorman care munceste 14 ore pe zi in Anglia: "Vrei sa faci o schimbare? Da tu exemplu!"

Romanul din Teleorman care munceste 14 ore pe zi in Anglia:

"Aceasta mentalitate m-a transformat pe mine, dintr-un tanar care nu am fost deloc exemplar, cu multe lucruri de care nu sunt mandru, un tanar fara viitor, dat afara de la liceu, din doua tari, din Romania - Zimnicea - , si apoi, cativa ani mai tarziu, din Spania, intr-un om care a ajuns sa aiba propria afacere", afirma acesta. "AM CREAT GRUPUL PENTRU A COMPENSA DUREREA SI TRISTETEA PE CARE LE-AM SIMTIT" El a facut, prin 2003-2004, un grup pe Facebook numit Zimnicea, iar recent - site-ul salut-zimicea.ro (in constructie), din dorinta de a crea un loc de discutie pentru cei care au radacini in Zimnicea si sunt raspanditi in toata lumea. In timp ce alte grupuri, care au aparut dupa noi, cenzureaza si inlatura membrii pentru ca au spus ceva ce nu le place administratorilor - de multe ori, avand de a face cu politica -, Grupul Zimnicea devine din ce in ce mai cunoscut ca o platforma ce respecta libertatea de exprimare a omului, repet, atata timp cat te incadrezi in normele acestuia. Tarile si orasele de unde provin membrii Grupului Zimnicea de pe Facebook FOTO: Adrian Bulibasa Statistici legate de membrii Grupului Zimnicea de pe Facebook FOTO: Adrian Bulibasa Ce asteptari ai de la acest grup?

acum 73 luni (14 Mar 2018)

In tot ceea ce fac imi pun increderea in Dumnezeu", spune Adrian Bulibasa, un tanar plecat de vreo 15 ani din Romania ca sa-si faca un rost. Locuieste in Londra unde are o mica afacere in constructii, inchiriaza utilaje de la unii si presteaza servicii la altii. Mai precis, Adrian scrie texte despre anumite produse, testate de el, ofera informatii si la finalul materialului face trimitere spre site-ul de unde lumea isi poate procura acele obiecte. Din cauza aceasta cateodata lucrurile merg lent, deoarece ziua are doar 24 de ore si sunt ocupat tot timpul... Nu este usor, dar numai asa vei ajunge undeva", marturiseste tanarul de 33 de ani. Spune ca viata l-a calit, l-a facut sa aiba o gandire pozitiva, sa fie ambitios si dornic sa ajute oamenii. L-a facut sa vada si ca succesul inseamna multa munca, dublata de o atitudine pozitiva si o mentalitate de invingator.

"Aceasta mentalitate m-a transformat pe mine, dintr-un tanar care nu am fost deloc exemplar, cu multe lucruri de care nu sunt mandru, un tanar fara viitor, dat afara de la liceu, din doua tari, din Romania - Zimnicea - , si apoi, cativa ani mai tarziu, din Spania, intr-un om care a ajuns sa aiba propria afacere", afirma acesta.

E multumit ca a reusit sa aiba un trai fericit in Anglia, unde castiga mai mult decat salariul mediu pe economie si nu are ganduri sa se intoarca acasa decat in vacante.

"Vreau ca tinerii din Zimnicea si romanii care vor citi acest articol sa stie ca se poate face ceva diferit si poti avea succes atata timp cat ai mentalitatea pregatita si atitudinea corecta".

Adrian Bulibasa si sotia lui locuiesc in Londra FOTO: arhiva personala

Cunoscutii de acasa il stiau dupa porecla de Bully, la care a renuntat dupa mutarea in Anglia deoarece "bully" tradus in romaneste inseamna "bataus/huligan".

"Ce astept de la viata ?! Vreau sa ajung sa am succes in business-ul pe care il conduc incat sa pot munci de oriunde in lume. Odata ce re... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro