Romanul care si-a decorat dormitorul cu 800 de cutii de tabla. Le-a strans in 20 de ani din calatoriile in jurul lumii

Romanul care si-a decorat dormitorul cu 800 de cutii de tabla. Le-a strans in 20 de ani din calatoriile in jurul lumii

Ioan Pavel, in varsta de 67 de ani, este inginer constructor la baza, actualmente pensionar, iar aceasta meserie i-a adus enorm de multe satisfactii de-a lungul timpului, multe din obiectivele ridicate in Focsani purtand amprenta sa. Pasionat de tenis de camp Pe langa colectia de doze de bere si suc, Ioan Pavel colectioneaza autografe celebre, fiind posesorul a peste 200 de autografe, din care aproximativ 150 de la sportivi.

acum 93 luni (13 Sep 2016)

Ioan Pavel, in varsta de 67 de ani, este inginer constructor la baza, actualmente pensionar, iar aceasta meserie i-a adus enorm de multe satisfactii de-a lungul timpului, multe din obiectivele ridicate in Focsani purtand amprenta sa.

Pasionat pentru calatorii in afara granitelor tarii, Ioan Pavel si-a dezvoltat in timp un hobby mai putin obisnuit, si anume acela de colectionar de doze de bere si sucuri cumparate din toata lumea.

Barbatul si-a folosit din plin abilitatile sale de inginer constructor, si pe un perete din placaj a aranjat cutiile, fara sa le lipeasca, folosind din cand in cand cate un cui ca punct de sprijin. In 1996, am fost in Germania, iar intr-o duminica am dat o fuga cu un prieten de-al meu in Belgia si de acolo mi-am cumparat o cutie de Kinley, apoi si alte doze de bere si suc. Ulterior m-am gandit sa-mi fac o colectie si am ajuns la 798 de cutii adunate din 25 de tari, inclusiv din Romania.

Focsaneanul spune ca fiecare cutie de suc sau de bere ii aduce aminte de locurile pe care le-a vizitat din Germania, Italia, Spania, Elvetia, Anglia, Ungaria, Finlanda, Norvegia sau Danemarca. Pasionat de tenis de camp

Pe langa colectia de doze de bere si suc, Ioan Pavel colectioneaza autografe celebre, fiind posesorul a peste 200 de autografe, din care aproximativ 150 de la sportivi. De altfel, Ioan Pavel este si un jucator de tenis pasionat, adunand nu mai putin de 70 de trofee castigate, in special in campionatele rezervate veteranilor.

"Ca sa glumesc putin, pot spune ca am ajuns sa-l egalez pe Nadal la numarul de trefee. Aparent, tenisul este un sport extrem de banal, insa in realitate, pentru a ajunge un jucator bun trebuie sa fii dotat cu multiple calitati fizice si psihice. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro