Romanul care se joaca cu focul si creeaza opere in fier forjat evaluate la mii de euro. "Cererile imi vin din toata tara"

Romanul care se joaca cu focul si creeaza opere in fier forjat evaluate la mii de euro.

Nu imi impun ideile, dar de obicei merg pe mana designerului si nu imi place sa fac compormisuri, tocmai de aceea, la proiectele mari lucrez cu o firma de arhitectura", explica el. Lenjerie din metal pentru expozitie si sabii, ca recuzita de film De la candele si mici obiecte de decor si pana la obiecte de mobilier sau chiar garduri, paleta de produse este extrem de vasta.

acum 29 luni (8 Feb 2018)

Insa pentru a le pune in practica, mai avea nevoie de putina experienta in domeniul managementului, astfel ca mai intai a lucrat, pentru cativa ani, ca manager de calitate la o multinationala, dupa care a considerat ca "a venit momentul". "Investitia de inceput nu a fost mare, pentru ca lucram in atelierul de confectii metalice pe care il avea tatal meu. Avea aparat de sudura si tot felul de alte unelte, iar dupa munca in Itlaia, unde am lucrat, efectiv, cu aparatul de sudura, m-am orientat spre zona asta a businessului", explica el inceputul.

Fiind pasionat de traditie si cu experienta acumulata, atat in ce priveste mestesugul, dar si managementul, s-a apucat de propria afacere, in industria creativa, in urma cu aproximativ trei ani. "Cand am deschis atelierul, tocmai asta a fost ideea, sa-mi creez un context artistic, sa nu fie un conglomerat de chestii diferite. Se intampla si sa mai pierd clienti, pentru ca nu intotdeauna sunt de acord cu cererea lor. Nu imi impun ideile, dar de obicei merg pe mana designerului si nu imi place sa fac compormisuri, tocmai de aceea, la proiectele mari lucrez cu o firma de arhitectura", explica el.

Clienti tot mai pretentiosi

Tocmai exigenta in alegerea modelelor a inceput sa-i aduca clienti tot mai pretentiosi, de aceea, modelele pe care le face sunt unicat, create de designerii sau arhitectii cu care lucreaza.

"Idee mea este ca daca vine un client la mine, el vrea sa zicem o masa, dar nu una obisnuita si atunci noi ii cream un context. Am facut, de exemplu o grinda metalica ce coboara din tavan, se transforma intr-un blat de masa si reprezinta masa din bucatarie. O astfel de abordare face sa devina obiectul central din casa. De cele mai multe ori, clientul vine cu o idee preconceputa, chiar cu un proiect, dar daca simt ca nu e chiar ce trebuie, incerc sa-l adaptez. Dar trebuie sa fie si aportul personal al omului, mie mi se pare chiar o idee buna ca omul sa isi puna amprenta personal... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro