Romanul care acuza ca a primit mustar cu viermi la o pensiune. Replica patronului: "A vrut sa nu plateasca"

Romanul care acuza ca a primit mustar cu viermi la o pensiune. Replica patronului:

Inspectorii sanitar-veterinari au gasit, spune patronul pensiunii, la randul lor, dar in frigiderul personal al acestuia, oua neetichetate si opt bucati de carne neetichetata, aplicand o amenda de 2.000 lei, "pe care nu am de gand s-o platesc, pentru ca nu am de ce, era frigiderul meu personal si normal ca nu etichetez produsele pe are le cumpar pentru consumul propriu.

acum 74 luni (1 Aug 2017)

Filmuletul postat prima data in 27 iulie 2017 de clientul pensiunii Rustic, situata la granita judetelor Olt si Dolj, a depasit in prezent 100.000 vizualizari. Postarea, insotita de Dumitru Nicolae de textul scurt - "asa se mananca la Rustic Bals, cu viermi", a determinat distribuirea filmuletului si preluarea acestuia inclusiv in materiale de presa. Comisariatul pentru Protectia Consumatorului a aplicat in cele din urma o sactiune, insa pentru o deficienta privind informarea consumatorului, anume faptul ca in cazul bauturilor alcoolice, in lista de preturi nu era mentionat clar gramajul si nici alcoolul in volum in cazul bauturilor tari, a confirmat comisarul sef al institutiei, Angelica Filotie.

Inspectorii sanitar-veterinari au gasit, spune patronul pensiunii, la randul lor, dar in frigiderul personal al acestuia, oua neetichetate si opt bucati de carne neetichetata, aplicand o amenda de 2.000 lei, "pe care nu am de gand s-o platesc, pentru ca nu am de ce, era frigiderul meu personal si normal ca nu etichetez produsele pe are le cumpar pentru consumul propriu. Acolo aveam opt bucati de ceafa de porc, cumparata de la Kaufland, pentru ca asteptam niste prieteni in vizita.

Explicatia patronului - "A vrut, probabil, sa-i faca rau chelnerului"

Clientul care a postat pe pagina personala de Facebook fotografii si filmulete a mancat, spune Mariana Boboc, administratorul localului incriminat, tot ce a comandat.

"Au mancat friptura, salate, piure de cartofi, au baut suc, vin, coniac sau cam asa ceva, iar la final i-a spus ospatarului ca nu plateste, pentru ca a gasit viermi in mustar. Mustarul il cumparasem in urma cu patru zile de la Metro, doua bidoane de cate 5 kilograme, il tineam la frigider, cum facem cu toate produsele. Baiatul pe care il am angajat de 12 ani uitase de acea poveste, dar barbatul respectiv se pare ca nu. N-as vrea sa acuz pe nimeni, dar altcineva mi-a povestit ca l... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro