Romanul care a intrat in Parlamentul Germaniei pe listele extremei drepte: "Vrem relatii de prietenie cu Rusia si ridicarea sanctiunilor actuale"

Romanul care a intrat in Parlamentul Germaniei pe listele extremei drepte:

Nascut pe data de 25 februarie 1991 la Craiova, in Romania, Markus Cornel Frohnmeier este seful tineretului din cadrul Alternativei pentru Germania si a candidat pe listele partidului, pe pozitia a patra, in landul federal Baden-Wurttemberg pentru un loc in Parlament. Costurile economice legate de criza refugiatilor sunt de asemenea enorme: cheltuim anual 22 miliarde euro pentru infrastructura si crearea de conditii de trai pentru refugiati.

acum 60 luni (28 Sep 2017)

Nascut pe data de 25 februarie 1991 la Craiova, in Romania, Markus Cornel Frohnmeier este seful tineretului din cadrul Alternativei pentru Germania si a candidat pe listele partidului, pe pozitia a patra, in landul federal Baden-Wurttemberg pentru un loc in Parlament.

Frohnmeier a crescut in Germania, la Weil der Stadt, in landul sud-vestic Baden-Wurttemberg, dupa ce a fost adoptat alaturi de sora sa geamana dintr-un orfelinat de catre un cuplu german. Frohnmeier afirma pe site-ul sau ca, inainte de a intra in AfD, a fost "activ in CDU" (Uniunea Crestin-Democrata, condusa de Angela Merkel), insa a fost dezamagit, astfel ca s-a orientat spre Alternativa pentru Germania, in care, in ultimii patru ani, s-a implicat puternic, sub diverse forme. A fost (pana la sfarsitul lui 2016) purtator de cuvant al fostei co-presedinte a AfD Frauke Petry, iar din 22 mai 2017 a devenit purtatorul de cuvant al lui Alice Weidel, in prezent co-presedinta a acestei formatiuni.

Markus Cornel Frohnmeier: Parintii mei adoptivi au fost intotdeauna cinstiti cu mine si mi-au spus inca de cand eram copil despre originile mele romanesti.

AfD a devenit a treia forta din Bundestag, cu 12,6% dintre voturi, in timp ce Angela Merkel urmeaza sa devina cancelar pentru a patra oara.

Numarul mare de refugiati afecteaza mult Germania. O sa va dau un exemplu: numarul violurilor in grup comise de cei care cauta azil in Germania s-a dublat din 2016 in 2017. Costurile economice legate de criza refugiatilor sunt de asemenea enorme: cheltuim anual 22 miliarde euro pentru infrastructura si crearea de conditii de trai pentru refugiati.

Ati declarat ca dupa alegeri "politica va fi pentru oameni si doar pentru oameni".

Vom asculta cetatenii si problemele lor si vrem sa dam mai multa putere populatiei. Ne dorim sa introducem mai multe elemente de democratie directa in constitutia ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro