Romanul are solutii pentru orice. Pomana ELECTORALA ia forma POMENIRII MORTILOR

Romanul are solutii pentru orice. Pomana ELECTORALA ia forma POMENIRII MORTILOR

Ghidul finantarii campaniei electorale la alegerile locale din 5 iunie, aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta, prevede, de exemplu, ca o persoana care candideaza pentru functia de primar de comuna poate cheltui maximum 5 salarii de baza minime brute pe tara.

acum 91 luni (24 Apr 2016)

Ghidul finantarii campaniei electorale la alegerile locale din 5 iunie, aprobat de Autoritatea Electorala Permanenta, prevede, de exemplu, ca o persoana care candideaza pentru functia de primar de comuna poate cheltui maximum 5 salarii de baza minime brute pe tara. In judetul Ialomita, pomana electorala se da deja, conform traditiei stramosesti, prin organizarea unor pomeniri a unor neamuri decedate, nu are importanta de cata vreme.

In campania electorala pentru locale sunt interzise bannerele, mesh-urile, dar si o serie de alte modalitati de publicitate electorala, in schimb printre materialele permise se numara afisele, care trebuie sa respecte anumite dimensiuni, a declarat presedintele AEP, Ana Maria Patru, intr-un interviu acordat Agerpres.

Presedintele AEP a explicat ca singurele materiale de propaganda electorala permise sunt afisele, care trebuie sa respecte anumite dimensiuni, materialele de propaganda electorala difuzate la televiziuni, radiouri si publicate in presa scrisa si in mediul online, brosurile, pliantele si alte materiale tiparite din aceeasi categorie. Locul de munca cu 190.000 de lire salariu si trei luni de vacanta ...

+Ce spune Basescu despre revenirea lui Ponta in

+Sorin Oprescu si PREGATIRILE pentru ceea ce POATE FI LOVITURA POLITICA a anului. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro