Romanul acuzat de terorism e indignat: "Sunt un musulman adevarat!". Primele declaratii ale lui Albert Saritov

Romanul acuzat de terorism e indignat:

Albert Saritov a fost in prim-planul stirilor din Romania de doua ori: prima data, atunci cand a cucerit medalia de bronz la lupte, categoria 97 de kilograme, la JO 2016, iar apoi, joi, atunci cand presa din Rusia a scris ca cecenul naturalizat de Romania ar fi fost, in trecut, membru ISIS!

acum 64 luni (26 Nov 2017)

Albert Saritov a fost in prim-planul stirilor din Romania de doua ori: prima data, atunci cand a cucerit medalia de bronz la lupte, categoria 97 de kilograme, la JO 2016, iar apoi, joi, atunci cand presa din Rusia a scris ca cecenul naturalizat de Romania ar fi fost, in trecut, membru ISIS! Acuzele venite dinspre Rusia au alertat inclusiv Serviciul Roman de Informatii, iar ofiterii SRI au inceput sa verifice, din nou, trecutul lui Saritov.

Dupa ce presedintele Federatiei Romane de Lupte, Razvan Parcalabu, a dat asigurari ca Saritov nu e terorist, sportivul in varsta de 32 de ani a vorbit, astazi, pentru Digi Sport. Am avut oaspeti si din Romania la mine acasa, mi-au cunoscut familia si eu, fiind musulman adevarat, conform religiei, nu-mi permit sa iau viata cuiva sau sa gandesc asa", a comentat Saritov. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro