Romanii sunt alaturi de fata violata din Vaslui: "Felicitari, draga fata, pentru lupta pe care o duci! Poate inca nu stii cat de puternic este sufletul tau!"

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate. 28.000 de romani au semnat petitia: "Comportamentul animalic trebuie pedepsit" Eleva din Vaslui, sechestrata si violata de sapte indivizi la intoarcerea de la scoala Dezvaluiri cutremuratoare in cazul elevei din Vaslui, violata de sapte tineri: abuzata pana la lesin, stropita cu alcool si iarasi batjocorita Sentinta-soc la Vaslui.

acum 103 luni (1 Aug 2015)

"Adevarul" va prezinta alte cateva dintre mesajele pe care oamenii impresionati de cazul elevei violate le-au lasat pe pagina de Facebook a ziarului si in rubrica Comentarii de pe site-ul adevarul.ro. Incepand de luni, 20 iulie, cotidianul "Adevarul" si site-ul www.adevarul.ro desfasoara o campanie ampla, "Dreptate pentru fata violata din Vaslui" in jurul acestui caz, pe care jurnalistii nostri l-au prezentat in repetate randuri, din noiembrie anul recut, atunci cand s-a petrecut tragedia.

In timp ce eleva de 18 ani din Vaslui continua sa traiasca cosmarul inceput in noiembrie anul trecut, fiind supusa acum si unei campanii de denigrare pornite in spatiul public de cei sapte violatori si de apropiatii lor din comuna vasluiana Valeni, violatorii se bucura de libertate.

Iata cateva dintre mesajele primite de la cititori, pentru fata violata din Vaslui:

Nicoleta Mihaela: Draga mea, sa mergi cu fruntea sus!

Maris Ileana: Felicitari, fata draga, ca ai avut atata curaj si forta sa denunti aceasta gasca de gospodari cum am vazut la tv ca a declarat primarul fara pic de rusine, dar eu ma tot intreb si nu gasesc raspuns: cum e posibil sa vorbesti asa de 7 violatori care au chinuit acesta fata pana la lesin. Au trezit-o si au inceput din nou si mai zic ca sunt mari gospodari! Eu zic ca daca fetele, mamele si nevestele celor care sunt de partea violatorilor ar fi violate, batute, chinuite, ar mai zice ca sunt gospodari. Eu sper ca justitia sa faca dreptate si sa ajunga dupa gratii, iar tu, fata draga, mergi inainte cu capul sus si nu ceda presiunelor mari care sunt pe tine! Si felicitari si celor din sat care o sustin pe fata.

Roxana Maria: Indiferent de reputatia fetei, indiferent de speculatii, nimic nu justifica violul. Felicitari voua, parintilor ei, ca aveti valori si principii si ca nu v-ati lasat "cumparati" cu sacose de bani si ati ales demnitatea!Citeste intreg articolul pe adevarul.ro