Romanii si-au rezervat mai multe minivacante de 1 Decembrie in detrimentul concediilor de Craciun

Romanii si-au rezervat mai multe minivacante de 1 Decembrie in detrimentul concediilor de Craciun

Unde merg romanii de 1 Decembrie Conform cererilor inregistrate de portalul de rezervari turistice Vola.ro, in 2016 romanii au renuntat la calatoriile in afara tarii de Craciun sau Revelion, in favoarea mini-vacantei de 1 Decembrie. Pretul de pornire pentru un city break este de 129 euro/persoana (bilet de avion si trei nopti cazare incluse) si de 20 euro pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana.

acum 75 luni (2 Nov 2016)

Unde merg romanii de 1 Decembrie

Conform cererilor inregistrate de portalul de rezervari turistice Vola.ro, in 2016 romanii au renuntat la calatoriile in afara tarii de Craciun sau Revelion, in favoarea mini-vacantei de 1 Decembrie. Majoritatea rezervarilor au fost facute pentru perioada 30 Noiembrie - 4 Decembrie 2016, turistii romani optand sa rezerve o mini-vacanta de 4 nopti, in cuplu sau alaturi de prieteni.

Cele mai cautate destinatii au fost cele recunoscute pentru pietele de Craciun, cum ar fi Viena si Praga, dar si destinatiile europene cu clima mai calda, cum ar fi Barcelona, Lisabona, Sicilia, Sardinia si Cipru.

Pretul de pornire pentru un city break este de 129 euro/persoana (bilet de avion si trei nopti cazare incluse) si de 20 euro pentru un bilet de avion spre o destinatie europeana. Atat Craciunul cat si Anul Nou se vor sarbatori in zile de Duminica, motiv pentru care multi dintre turistii romani au ales sa isi faca vacanta de iarna in perioada 30 Noiembrie - 4 Decembrie. Schimbare in topul destinatiilor preferate de romani

Perioada libera generoasa, de 4-5 zile, i-a incurajat pe romani sa schimbe destinatiile de city break cautate in anii anteriori, cum ar fi Roma, Londra, Paris si sa aleaga destinatii cu clima mai blanda si destinatii in care au loc evenimente, cum ar fi targurile de Craciun, concerte si spectacole. Cel mai ieftin city break a costat 129 euro de persoana

Cel mai ieftin zbor dus-intors achizitionat prin intermediul Vola.ro a fost 20 euro de persoana spre Roma. Pentru un city break complet la Roma, pretul de pornire a fost de la 159 euro in care se includ avionul si trei nopti de cazare.

Printre cele mai avantajoase oferte au fost city break-urile la Venetia, unde pretul a inceput de la 129 euro de persoana, cu transportul si cazarea asigurate.

Pachetele catre pietele de Craciun incep de... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro