Romanii se fac de ras in Arabia Saudita. "Reghe", atacat dur de Piti: "Nu vreau sa am de a face cu acest om"

Romanii se fac de ras in Arabia Saudita.

Dupa meciul incheiat egal, 0-0, "Reghe" a vorbit la posturile romanesti si l-a facut, din nou, praf pe Piti.La al doilea meci direct, la 23 decembrie, cei doi antrenori s-au ignorat complet, insa, de aceasta data, confruntarea a avut un invingator: Al-Hilal trecand cu 3-2 de Al-Ittihad in Cupa Printului.

acum 105 luni (8 Jan 2015)

Piturca si Reghecampf s-au intalnit, prima data, la 1 decembrie, de ziua Romaniei, in campionatul saudit. Atunci, inainte de meci, "Reghe" s-a dus spre colegul sau de pe banca celor de la Al-Ittihad pentru a-i strange mana. Un tip orgolios, Piturca a refuzat sa-i stranga mana antrenorului de la Al-Hilal. Dupa meciul incheiat egal, 0-0, "Reghe" a vorbit la posturile romanesti si l-a facut, din nou, praf pe Piti.La al doilea meci direct, la 23 decembrie, cei doi antrenori s-au ignorat complet, insa, de aceasta data, confruntarea a avut un invingator: Al-Hilal trecand cu 3-2 de Al-Ittihad in Cupa Printului. In aceasta seara, i-a venit randul lui Piturca sa-l atace verbal pe rivalul sau din campionatul saudit.

"Nu stiu cum a indraznit sa vina sa-mi stranga mana. Daca era, eu trebuia sa ma duc la el pentru ca sunt mai mare. Nu vreau sa am de-a face cu el. Nu vreau sa am de-a face cu ei. In Romania, sunt oameni fara niciun pic de caracter", a declarat fostul selectioner la Dolce Sport. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro