Romanii s-au imprumutat tot mai mult de la CAR-uri

Activitatea caselor de ajutor reciproc a crescut cu aproape 70% in ultimii 10 ani, in medie cu 7% pe an, iar valoarea medie a imprumutului a fost anul trecut de aproape 6.000 de lei, potrivit datelor Uniunii Nationale a Caselor de Ajutor Reciproc (UNCAR), transmite Agerpres.

acum 78 luni (12 Jun 2016)

Activitatea caselor de ajutor reciproc a crescut cu aproape 70% in ultimii 10 ani, in medie cu 7% pe an, iar valoarea medie a imprumutului a fost anul trecut de aproape 6.000 de lei, potrivit datelor Uniunii Nationale a Caselor de Ajutor Reciproc (UNCAR), transmite Agerpres. Valoarea imprumuturilor acordate membrilor la sfarsitul anului 2015 a fost de 2,656 miliarde de lei, valoarea medie a imprumutului fiind de 5.932,09 lei.

"De regula, CAR rezolva probleme de viata ale membrilor, cum ar fi acordarea de imprumuturi pentru plata utilitatilor, nunti, botezuri, acoperirea costurilor activitatilor scolare, organizarea sarbatorilor de Paste si de Craciun etc.", mentioneaza sursa citata. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro