Romanii din Cleveland, impotriva amnistiei si gratierii. Protest in fata celei mai vechi biserici romanesti din SUA

Romanii din Cleveland, impotriva amnistiei si gratierii. Protest in fata celei mai vechi biserici romanesti din SUA

"Romanii din Cleveland (grupul de initiativa) suntem alaturi de fratii nostrii din Romania, in aceste zile in care se demonstreaza impotriva Ordonantei amnistiei si gratierilor, dar si a modificarii Codului Penal!", astfel prezinta mitingul de protest Eugen Boruz, un roman care a emigrat in SUA si care a organizat manifestarea.

acum 36 luni (20 Jan 2017)

"Romanii din Cleveland (grupul de initiativa) suntem alaturi de fratii nostrii din Romania, in aceste zile in care se demonstreaza impotriva Ordonantei amnistiei si gratierilor, dar si a modificarii Codului Penal!", astfel prezinta mitingul de protest Eugen Boruz, un roman care a emigrat in SUA si care a organizat manifestarea. Elena din orasul Cleveland (statul Ohio), unde slujeste preotul Petru Stinea, originar din Alba. Acesta a fost timp de mai multi ani preot greco-catolic in comuna Mihalt si a emigrat cu familia pentru a prelua postul din Cleveland, la cea mai veche biserica romaneasca din SUA.

Cititi si: Primul roman ajuns primar in Spania lucreaza fara salariu pentru comunitate: "M-au votat spaniolii din comuna" Satul din Apuseni care dispare cu incetinitorul. Cum era viata la Muntari, locul unde oamenii traiau din minerit Minerul legendar din Rosia Montana. A construit sapte biserici si scoli in Muntii Apuseni cu banii castigati in subteran Schiorul din Alba care vrea sa ajunga la Olimpiada din Coreea de Sud. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro