Romanii care au pornit intr-o aventura pe biciclete: 5.000 de kilometri in jurul Marii Negre, prin sase tari

Romanii care au pornit intr-o aventura pe biciclete: 5.000 de kilometri in jurul Marii Negre, prin sase tari

Pasiunea pentru mare si bicicleta Vali Catargiu un botosanean de aproximativ 40 de ani si Dragos Hrituleac un tanar plecat la studii in Anglia tot din Botosani au o pasiune comuna, mersul pe bicicleta. Nu este vorba insa de simple plimbari de intretinere ci de calatorii pe doua roti in adevaratul sens al cuvantului. Ne vom provoca pe noi si bicicletele noastre la o distanta de peste 5000 de kilometri", precizeaza Dragos Hrituleac.

acum 41 luni (4 Sep 2017)

Doi botosaneni pasionati de biciclete au pornit intr-o aventura unicat. De altfel aventura lor poarta si un nume: "TOBS 2017-Ride the sea". Cei doi sunt ciclisti amatori dar cu o experienta aparte, fiind specializati in calatori de lunga distanta pe doua roti. Pasiunea pentru mare si bicicleta Vali Catargiu un botosanean de aproximativ 40 de ani si Dragos Hrituleac un tanar plecat la studii in Anglia tot din Botosani au o pasiune comuna, mersul pe bicicleta. Asa s-au si cunoscut de altfel. Nu este vorba insa de simple plimbari de intretinere ci de calatorii pe doua roti in adevaratul sens al cuvantului. Pentru Vali Catargiu, care are si afacere in domeniu, mersul pe bicicleta a devenit de peste un deceniu un stil de viata. Este fiul unei contabile din Botosani, plecat sa studieze in Anglia si care a descoperit la randul sau pasiunea pentru ciclism. Este si protagonistul unei calatorii epice din Londra si pana la Botosani. Mai precis in 2013, impreuna cu un prieten a plecat din Coventry si a ajuns in 26 de zile la Botosani, dupa ce au strabatut 3.200 de kilometri. Totodata cei doi pasionati de mersul pe bicicleta din Botosani mai au punct comun, pasiunea pentru litoralul Marii Negre. Mai precis s-au gandit sa imbine cele doua pasiuni si sa plece intr-o calatorie pe bicicleta unicat, turul Marii Negre."

Pregatirile pentru plecare FOTO Facebook TOBS-"Ride the Sea" "Impreuna cu Vali m-am urcat pe bicicleta pentru o plimbare putin mai lunga de data aceasta. Ne vom provoca pe noi si bicicletele noastre la o distanta de peste 5000 de kilometri", precizeaza Dragos Hrituleac. Totodata pentru cei doi reprezinta o ocazie de a cunoaste locuri si oameni noi. "Ideea este de a explora locuri intr-un mod diferit, de a interactiona cu oamenii", spune Hrituleac. 5000 de kilometri in jurul Marii Negre Propriu-zis odata ce le-a venit ideea, Vali si Dragos nu s-au lasat pana nu au pus-o in practica. Si-au pus la punct bicicletele, echipamentul carat in remorci de tip cob s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro