Romanii au talent. Tanarul rasplatit de Andra cu "butonul de aur": "Vreau sa castig pentru a o ajuta pe mama"

Romanii au talent. Tanarul rasplatit de Andra cu

Romanii au talent 2016: Manuel Chivari - Interpreteaza piesa Sunday Morning pe vocearomaniei.protv.ro Vrea premiul cel mare pentru mama sa Bucuria a fost cu atat mai mare pentru el cu cat a marturisit ca s-a decis sa participe la "Romanii au talent" pentru a castiga marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, si astfel sa-i ofere sprijin mamei lui, care il creste singura. Atunci cand cant ma eliberez de toate tristetile, de tot ce ma supara Manuel Chivari, semifinalist "Romanii au talent" Totusi, copilul spune ca a avut si de invatat din aceasta experienta: "Dupa divortul parintilor si alte multe probleme de familie am inceput sa gandesc mai matur deoarece obisnuiam sa fiu copilaros si nu luam nimic in serios." Manuel provine dintr-o familie de cantareti Talentul l-a mostenit de la parinti si chiar daca a cantat de mic copil, abia recent a inceput sa se preocupe de muzica, la insistentele celor din jur.

acum 92 luni (27 Mar 2016)

Cantareata a fost in asentimentul tuturor celor prezenti, tanarul fiind aplaudat in picioare de public si reusind sa-l impresioneze chiar si pe Smiley. La randul ei, Mihaela Radulescu l-a rugat pe concurent sa le mai cante inca o data, dar de aceasta data Manuel a fost acompaniat de Andra. "Atunci cand am urcat prima data pe scena ma asteptam la maximum patru de , dar cand am vazut ca Andra a apasat butonul auriu, am ramas stana de piatra. Ma bucur nespus de mult ca i-a placut cum am cantat si tin sa spun ca mi-e foarte draga pentru ca e o femeie foarte cumsecade, are o voce superba si chiar as vrea sa o cunosc personal", a adaugat tanarul.

Romanii au talent 2016: Manuel Chivari - Interpreteaza piesa Sunday Morning pe vocearomaniei.protv.ro Vrea premiul cel mare pentru mama sa Bucuria a fost cu atat mai mare pentru el cu cat a marturisit ca s-a decis sa participe la "Romanii au talent" pentru a castiga marele premiu, in valoare de 120.000 de euro, si astfel sa-i ofere sprijin mamei lui, care il creste singura. "Cu banii castigati as ajuta-o in primul rand pe mama mea deoarece ii merge foarte greu de cand a divortat si nu suport sa vad cum se chinuie zilnic la locul de munca", a declarat concurentul. De altfel, marele regret al lui Manuel este legat de divortul parintilor: "Regret cel mai mult ca nu am putut sa-mi impac parintii, sa poata fi din nou impreuna." Atunci cand cant ma eliberez de toate tristetile, de tot ce ma supara Manuel Chivari, semifinalist "Romanii au talent" Totusi, copilul spune ca a avut si de invatat din aceasta experienta: "Dupa divortul parintilor si alte multe probleme de familie am inceput sa gandesc mai matur deoarece obisnuiam sa fiu copilaros si nu luam nimic in serios." Insa ruptura de tata a fost resimtita mult mai tare de catre copil, care spune ca muzica a fost cea care l-a ajutat sa treaca peste aceasta incercare. Atunci cand cant ma eliberez de toate tristetile, de tot ce ma supara", a explicat Manuel. Manuel provine dintr-o f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro