"Romanii au talent": Smiley, disputa cu Pavel Bartos, dupa ce a refuzat sa prezinte o casa de productie concurenta

In cadrul semifinalei "Romanii au talent" din 15 mai, Smiley ar fi refuzat sa citeasca o replica de pe prompter prin care trebuia sa prezinte o casa de productie concurenta cu HaHaHa Production, afacerea sa.

acum 90 luni (28 May 2015)

In cadrul semifinalei "Romanii au talent" din 15 mai, Smiley ar fi refuzat sa citeasca o replica de pe prompter prin care trebuia sa prezinte o casa de productie concurenta cu HaHaHa Production, afacerea sa. Andra, membra a juriului emisiunii, trebuia sa cante alaturi de Naguale (Ovidiu Baciu) piesa "Falava", produsa de Kazibo Music, dupa plecarea de la HaHaHa Production. O parte a introducerii trebuia sa fie facuta de Pavel Bartos, iar cealalta de Smiley care trebuia sa pronunte numele casei Kazibo Music.

Smiley a omis sa faca prezentarea completa, iar imediat dupa ce Andra si Naguale si-au inceput momentul live, intre el si Bartos a avut loc o discutie mai aprinsa, surprinsa pentru cateva secunde de camerele de luat vederi, scrie "Click!". La finalul melodiei "Falava", Bartos a incercat sa indrepte gafa lui Smiley, pronuntand in compensatie "Andra si Naguale" de cinci ori intr-un minut, evidentiaza aceeasi sursa citata.

Gestul lui Smiley se pare ca are la baza plecarea mai multor artisti de la HaHaHa Production, unii dintre ei optand sa lucreze alaturi de Kazibo Music. Kazibo Music produce piese de top

"Falava", "Pe aripi de vant", "Cinema", "Inimi Desenate", "In Bucati", "Si ingerii au demonii lor" sunt doar cateva dintre piesele produse de Kazibo Music, proiect initiat de Alex Pelin si Ovidiu Baciu (Naguale). "Si ingerii au demonii lor", melodie cantata de Dan Bittman, este de peste zece saptamani in top zece cele mai difuzate piese din Romania, conform Mediaforest. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro