"Romanii au talent", semifinala trei: inca 12 concurenti isi disputa locurile din finala

Intre momentele prezentate de romanii talentati in semifinala trei "Romanii au talent" s-au numarat muzica populara, clasica sau instrumentala, beatbox, acrobatie, popping, dansuri tiganesti sau magie, dar si un moment exceptional de dresaj canin marca Viorel Scinteie si prietenul sau devotat Bibi. Trupa de acordeonisti Concertino a castigat la dublu din aceasta semifinala dupa ce si-a asigurat locul in finala, primind si o sansa la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Concertino FOTO Pro TV/Facebook Viorel Scinteie a executat alaturi de cainele si prietenul sau de nedejde Bibi au realizat un spectacol de dresaj bazat pe o relatie de apropiere profunda. Viorel Scinteie si cainele sau, Bibi FOTO Pro TV/Facebook "Romanii au talent", semifinala trei: cine sunt finalistii alesi de public si de juriu Trupa Concertino au intrat in cursa pentru premiul de originalitate in urma deciziei luate de membrii juriului.

acum 92 luni (22 May 2015)

Intre momentele prezentate de romanii talentati in semifinala trei "Romanii au talent" s-au numarat muzica populara, clasica sau instrumentala, beatbox, acrobatie, popping, dansuri tiganesti sau magie, dar si un moment exceptional de dresaj canin marca Viorel Scinteie si prietenul sau devotat Bibi.

Dresorul alaturi de cainele sau au reusit sa impresioneze publicul cu povestea lor marcata de o relatie profund apropiata, astfel ca au mers in finala emisiunii "Romanii au talent". Trupa de acordeonisti Concertino a castigat la dublu din aceasta semifinala dupa ce si-a asigurat locul in finala, primind si o sansa la premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Magicianul Robert Tudor a obtinut ultimul loc in finala dupa ce a primit cu un vot in plus fata de sudorul Marius Calin.

Cele mai importante momente ale emisiunii:

"Romanii au talent", semifinala trei: "Liviu Vasilica e aici cu noi prin tine"

Remi Sapca, tanarul oltean cu nume predestinat scenei, a deschis, cu oareare emotii, semifinala trei "Romanii au talent" cu piesa "Hai, hai cu trasioara", reamintind inca o data de memoria lui Liviu Vasilica. Uneori emotiile te duc mai aproape de personajul la care aspiri, mai aproape de perfectiune", a spus Andi Moisescu. Bebe Cotimanis a spus ca tanarul ar fi potrivit sa canta fotbalistilor de la Craiova pentru a-i aduce in forma maxima.

Remi Sapca FOTO Pro TV

Semifinala trei de la

a continuat cu dansul improvizat a lui Toma Constantin, concurentul marturisind ca nu ii place sa aiba o coregrafie prestabilita.

Toma Constantin FOTO Pro TV/Facebook

Dina Stanciulete a venit pentru prima oara pe scena mare din Bucuresti pentru a demonstra ca poate sa isi stapaneasca lacrimile, spre deosebire de momentul din preselectii cand a plans.

Dina Stanciulete FOTO Pro TV/FacebookCiteste intreg articolul pe adevarul.ro