"Romanii au talent", semifinala doi: cine sunt cei trei concurenti care merg in marea finala

Cea de-a doua semifinala live "Romanii au talent" a debutat, ca si data trecuta, cu Smiley si cu Pavel Bartos, care i-au prezentat, pe rand, pe cei patru membrii ai juriului: Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. Mihaela s-a declarat din nou impresionata de felul lor de a fi, atat de pe scena, cat si in culise, iar Bebe Cotimanis nu a avut mai multe de spus decat "de la mine aveti un da". Cu o serie de miscari de dans extrem sexy, dar foarte masculine, Riko si Siko au iesit de pe scena "Romanii au talent" cu ajutorul unei...roabe. Diamond Duo FOTO Pro TV Direct din Chisinau, chitaristul si vocalistul Alexandru Moraru "a aterizat din nou pe scena de la "Romanii au talent", pe care a umplut-o de emotii, fiind sustinut de o coregrafie impresionanta si de proiectii extraordinare. Bianca Costiug FOTO Pro TV Trupa rock The beat, cantaretii Cosmin Cioca, Bogdan Panaite, Alexandru Moraru, Estera si Rebeca Tchatchoua, comediantul George Bonea, acrobatul Catalin Cazan, dansatorii Siko si Riko, dansatorii pe picioroange Carmen Stroia si Liviu Bledea, grupul de dansatoare Diamond Duo, dansatoarea de belly dance tribal Bianca Costiug si grupul Lightwave Theatre sunt cei 12 semifinalisti care au evoluat in cel de-al doilea show live "Romanii au talent".

acum 109 luni (16 May 2015)

Cea de-a doua semifinala live "Romanii au talent" a debutat, ca si data trecuta, cu Smiley si cu Pavel Bartos, care i-au prezentat, pe rand, pe cei patru membrii ai juriului: Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis. In acelasi timp pe scena a urcat Nicoleta Iancu (9 ani), care l-a inlocuit pe profesorul de pian Traian Constantin.

Catalin Cazan, primul semifinalist care a urcat pe scena "Romanii au talent", vineri seara, 15 mai, a fost, inca odata, "plecat cu cercul de acasa". In costumullui Batman, Catalin a umplutscenacuun moment complex, care s-a bucurat de sustinerea trupei de balet PRO Dance, rupta din acelasi film. Cu toate acestea, momentul tau nu a fost la fel de spectaculos, la fel ca prima oara cand ne-am intalnit. Ceaa ce mii-a placut foarte multe a fost costumul", i-a spus Bebe Cotimanis, iar colegii sai au avur aceeasi parere, in afara de Mihaela Radulescu. Ea a fost de parere ca acesta a realizat un numar mult mai complicat decat la preselectii.

Catalin Cazan FOTO Pro TV

Estera si Rebeca Tchatchoua au revenit pe scena show-ului de la Pro TV, pline de emotii, unde au interpretat piesa cantaretei Whitney Huston, "Run to You". Mihaela s-a declarat din nou impresionata de felul lor de a fi, atat de pe scena, cat si in culise, iar Bebe Cotimanis nu a avut mai multe de spus decat "de la mine aveti un da". Andi Moisescu a apreciat alegerea cele doua surori si nu a uitat sa precizeze ca simpla prezenta intr-o astfel de semifinala este un lucru extraordinar.

Estera si Rebeca FOTO Pro TV

Urmatorul concurent, George Bonea a adus, inca odata, zambetul pe buzele tuturor si a smuls ropote de aplauze prin numarul de stand-up comedy prezentat de el. Cu un tricou cu minioni, pictat special pentru semifinala "Romanii au talent", prestatia sa a reusit sa mai distinga atmosfera din platou: "Cu totii am vrut sa ajungem medici, insa, ne-a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro