"Romanii au talent": primii 12 semifinalisti dau startul galelor live

Cei patru membri ai juriului, Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, s-au vazut astfel nevoiti sa ia o decizie si astfel au trimis cuplul de dansatori in finala, iar pe trupa de acrobati Funny Jumpers i-au inscris in cursa pentru premiul de originalitate. "Eu iubesc sa ajut oamenii si urasc sa-i opresc din drumul lor, de fapt Romanii au talent reprezinta doar un inceput de drum si nu este niciun fel de indoiala ca cei care au reusit sa cucereasca publicul in preselectii au reusit sa-si cladeasca o cariera artistica", a declarat Andi Moisescu, inainte de a le acorda votul Oanei Zara si lui Alexandru Bordea. FOTO Pro TV Nicoleta Iancu, in varsta de noua ani, "mica la stat, dar mare la cantat", cum a descris-o Pavel Bartos, a interpretat "Ciuleandra" si "Cine iubeste si lasa", nu inainte de a marturisi ca este nerabdatoare sa o reintalneasca pe Andra pentru ca simte ca face parte din familia ei. "Romania este plina de povesti cu copii abandonati, tu esti vestea buna ca un copil abandonat de parintii lui a fost luart in brate de Dumnezeu si de noi toti", i-a transmis si Mihaela Radulescu.

acum 63 luni (8 May 2015)

Funny Jumpers, Nicoleta Iancu, Trupa Obligo, Traian Constantin, Ansamblu Kolomeika, Razvan Iovite, Mihail & Vasilii, Nicolai Chistol, Alex Bordea si Oana Zara, Taraful Eftimiu Dragoi, Cristina Girloiu, Ion Barbu au fost cei 12 semifinalisti care au dat startul galelor live ale show-ului "Romanii au talent". Locurile trei si patru au fost ocupate de micuta Nicoleta Iancu, care a cantat doua melodii populare, si de dansatorii Oana Zara si Alexandru Bordea. Cei patru membri ai juriului, Andi Moisescu, Andra, Mihaela Radulescu si Bebe Cotimanis, s-au vazut astfel nevoiti sa ia o decizie si astfel au trimis cuplul de dansatori in finala, iar pe trupa de acrobati Funny Jumpers i-au inscris in cursa pentru premiul de originalitate.

"Eu iubesc sa ajut oamenii si urasc sa-i opresc din drumul lor, de fapt Romanii au talent reprezinta doar un inceput de drum si nu este niciun fel de indoiala ca cei care au reusit sa cucereasca publicul in preselectii au reusit sa-si cladeasca o cariera artistica", a declarat Andi Moisescu, inainte de a le acorda votul Oanei Zara si lui Alexandru Bordea. "Fara emotii am fi foarte saraci, am vazut astazi un spectacol de calitate, ma bucur ca fac parte din acest juriu", a marturisit si Mihaela Radulescu, care, alaturi de Bebe Cotimanis, a ales tot dansul contemporan al celor doi tineri. In finala show-ului vor ajunge trei concurenti din fiecare semifinala: doi alesi de public si unul ales de catre membrii juriului, dintre concurentii clasati pe locurile trei si patru in preferintele celor care voteaza. Romanii au talent: Cele mai importante momente

Telespectatorii Pro TV au putut vedea momente diverse, printre care unul dintre cele mai bune dansuri contemporane prezentate pe scena de la "Romanii au talent", un dans ucrainean autentic, acrobatii, muzica populara, rock sau instrumentala, un numar de magie si un belly dance.

Smiley a urcat pe scena impreuna cu band-ul sau... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro