"Romanii au talent": dans, pantomima si contorsionism, in cea de-a cincea editie

Actorii Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu FOTO Pro TV Formatia Las Manderas, trei mariachi si un cuplu de dansatori de flamenco, a trecut, de asemenea, mai departe. Mihail Chisbac FOTO Pro TV Ioana Paun, in varsta de 57 de ani, a promit, inainte de a intra pe scena de la "Romanii au talent", ca o sa-i faca knockout pe membrii juriului, dar mai ales ca il va saruta pe Bebe Cotimanis pana "il albeste pe toate partile. Alexandru Daniel Marian FOTO Pro TV Vlad Alin Pelin (16 ani), un baiat adoptat de la varsta de opt luni, a avut un moment de dans contemporan, pe care Mihaela Radulescu l-a comparat cu cele ale lui Gigi Caciuleanu. Pe de alta parte, Andra a fost de parere ca tanarul nu s-a pregatit suficient de mult, insa i-a apreciat momentul: "Simt ca esti un om talentat, dar simt ca nu ai lucrat foarte mult, din coregrafie mi-am dat seama ca nu ai lucrat cu cineva, in schimb imi place cum traiesti momentul."

acum 108 luni (10 Apr 2015)

Cea de-a cincea editie a emisiunii "Romanii au talent" a debutat cu un moment care a ridicat atat publicul, cat si juriul in picioare. Cu un dans pe care i-au facut cunoscuti in toata lumea, din New York pana in Malaezia, calusarii din Sarbii Magura au adus voie buna si au facut-o pe Mihaela Radulescu sa danseze mai ceva ca cei 50 de membri ai ansamblului, cu varste cuprinse intre noua si 62 de ani.

"Noi pentru a cuceri lumea nu avem nevoie de tancuri, ci de calusari", le-a spus Andi Moisescu incantat, in timp ce Mihaela Radulescu a declarat ca sentimentul ei a fost ca in platou "au navalit adevaratii barbati romani."

Ansamblul Calusarii Sarbii Magura FOTO Pro TV

O alta formatie care a impresionat juriul si a primit tot patru raspunsuri afirmative a fost Casual Band, ai carei membri sunt originari din Craiova. Andra le-a multumit acestora pentru "muzica de calitate", iar Andi Moisescu le-a marturisit ca abia asteapta sa-i revada, in timp ce Mihaela Radulescu s-a declarat "cucerita" de tobosar.

Formatia Casual Band FOTO Pro TV

Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu, de meserie actori, au prezentat un numar de pantomima, care i-a facut pe membrii juriului sa rada din tot sufletul. Bebe a fost impresionat de prestatia concurentilor, a ras, a aplaudat si a declarat: "Sunt intr-adevar de mare meserie.

Actorii Tony Dumitrescu si Bogdan Fanariu FOTO Pro TV

Formatia Las Manderas, trei mariachi si un cuplu de dansatori de flamenco, a trecut, de asemenea, mai departe.

Trupa Las Manderas FOTO Pro TV

Claudia Livadariu, in varsta de opt ani, s-a prezentat in fata juriului costumata in pisicuta si a oferit un moment de gimnastica ritmica pe melodia "Everybody want to be a cat". Elementele dificile executate de aceasta i-au impresionat pe membrii juriului, care au ramas uimiti de ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro