"Romanii au talent": Cine sunt cei 15 finalisti ai show-ului de la Pro TV

Cantaretii Ion Barbu, Alexandru Moraru, Elena Carmen Cernea, Nicoleta Iancu si Bogdan Dumitrascu, dansatorii Oana Zara si Alexandru Bordea, Bianca Costiug, Bogdan Bolohan, balerina Yeva Shiyanova, magicianul Robert Tudor, Viorel Scinteie si catelul Bibi, trupele The Beat, Concertino si Kid-A si grupul SpeedCubing sunt cei 15 finalisti de la "Romanii au talent", al carei castigator va fi desemnat in editia de vineri, 12 iunie, de la 20.30, la Pro TV. De asemenea, liniile de vot pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, au fost deschise, iar pana vinerea viitoare, telespectatorii isi pot vota concurentul favorit dintre: Denis Bolborea, Funny Jumpers, Cosmin Cioca, Laura Vranceanu si Concertino. Oana Zara si Alex Bordea FOTO Pro TV Finalisti "Romanii au talent": Nicoleta Iancu Nicoleta Iancu, in varsta de noua ani, "mica la stat, dar mare la cantat", cum a descris-o Pavel Bartos, a interpretat in prima semifinala "Romanii au talent" cunoscutele piese "Ciuleandra" si "Cine iubeste si lasa". Alexandru Moraru FOTO Pro TV Finalisti "Romanii au talent": Viorel Scinteie si Bibi Viorel Scinteie a executat, alaturi de Bibi, cainele si prietenul sau de nadejde, un spectacol de dresaj bazat pe o relatie de apropiere profunda.

acum 109 luni (6 Jun 2015)

Cantaretii Ion Barbu, Alexandru Moraru, Elena Carmen Cernea, Nicoleta Iancu si Bogdan Dumitrascu, dansatorii Oana Zara si Alexandru Bordea, Bianca Costiug, Bogdan Bolohan, balerina Yeva Shiyanova, magicianul Robert Tudor, Viorel Scinteie si catelul Bibi, trupele The Beat, Concertino si Kid-A si grupul SpeedCubing sunt cei 15 finalisti de la "Romanii au talent", al carei castigator va fi desemnat in editia de vineri, 12 iunie, de la 20.30, la Pro TV. De asemenea, liniile de vot pentru premiul de originalitate, in valoare de 10.000 de euro, au fost deschise, iar pana vinerea viitoare, telespectatorii isi pot vota concurentul favorit dintre: Denis Bolborea, Funny Jumpers, Cosmin Cioca, Laura Vranceanu si Concertino. Finalisti "Romanii au talent": Ion BarbuIn prima semifinala "Romanii au talent", Ion Barbu, basarabeanul trimis direct in semifinale de catre Andra, prin apasarea golden buzz-ului, a fost preferatul telespectatorilor, pentru interpretarea piesei "Ploaia", a trupei Cargo.

Ion Barbu FOTO Pro TV Finalisti "Romanii au talent": Alex Bordea si Oana ZaraAlex Bordea si Oana Zara au prezentat un moment de dans contemporan prin care si-au propus sa convinga cat mai multi oameni sa danseze. Mihaela Radulescu a remarcat chimia dintre cei doi, dar si perfectiunea din dansul lor, iar Andi Moisescu a subliniat ca "oamenii sunt si mai frumosi atunci cand danseaza frumos."

Oana Zara si Alex Bordea FOTO Pro TV Finalisti "Romanii au talent": Nicoleta Iancu Nicoleta Iancu, in varsta de noua ani, "mica la stat, dar mare la cantat", cum a descris-o Pavel Bartos, a interpretat in prima semifinala "Romanii au talent" cunoscutele piese "Ciuleandra" si "Cine iubeste si lasa". "Multa bucurie si multa emotie, e ca si cum am privit-o pe fiica mea cantand, un copil de 9 ani sa transmita atata emotie...Mi s-a parut un moment prea scurt", a declarat Andra, spre bucuria micutei. "Esti o minune de copil foarte talentat, ansamblul de dansatori pe care l-ai a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro