"Romanii au talent": cat talent si cata indecenta iti trebuie pentru audienta

"Romanii au talent", scadere insignifianta de telespectatori Dupa o saptamana in care presa scrisa si cea online au acordat o atentie deosebita talent-show-ului de la Pro TV, cu 4.730 de articole despre acest subiect, a doua editie "Romanii au talent" a inregistrat aceleasi cifre de audienta ca si prima. Cu alte talente prezentate telespectatorilor, momente amuzante si doar mici "scapari" ale Mihaelei Radulescu, show-ul de la Pro TV a fost urmarit, vineri seara, de 4.341.000 de telespectatori la nivel national (23,5 puncte de rating), fata de 4.365.000 de romani la prima editie (23,7 rating), potrivit Pagina de Media.

acum 96 luni (23 Mar 2015)

"Romanii au talent", scadere insignifianta de telespectatori

Dupa o saptamana in care presa scrisa si cea online au acordat o atentie deosebita talent-show-ului de la Pro TV, cu 4.730 de articole despre acest subiect, a doua editie "Romanii au talent" a inregistrat aceleasi cifre de audienta ca si prima. De fapt, o scadere aproape insignifianta de 20.000 de telespectatori.

Cu alte talente prezentate telespectatorilor, momente amuzante si doar mici "scapari" ale Mihaelei Radulescu, show-ul de la Pro TV a fost urmarit, vineri seara, de 4.341.000 de telespectatori la nivel national (23,5 puncte de rating), fata de 4.365.000 de romani la prima editie (23,7 rating), potrivit Pagina de Media.

Pro TV a fost insa lider detasat de audienta, inregistrand cifre de patru ori mai mari decat urmatoarul clasat, postul Kanal D. Talent-show-ul a avut un maxim de 5.071.000 de telespectatori, in minutul de aur, la 21.42. Astfel, potrivit unei monitorizari facute de compania mediaTRUST pentru Paginademedia.ro, saptamana trecuta in presa tiparita si cea online, dar si in retelele sociale au fost 4.730 de mentiuni legate de "Romanii au talent", iar Mihaela Radulescu si-a "eclipsat" colegii de juriu (Andra, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis), pe cei doi prezentatori (Smiley si Pavel Bartos) si pe concurenti, fiind mentionata de 4.310 ori.

Aceasta a avut cateva momente controversate: a sarutat un concurent pe gura, i-a spus unei gimnaste sa slabeasca pana in etapa viitoare si s-a tavalit prin faina dupa numarul de dans al unei concurente.

Toata valva creata nu a atras mai multi spectatori in fata televizoarelor, desi, potrivit cutumei, audienta acestui show creste de la o editie la alta, in etapa preselectiilor. Acestora li se adauga momentele "la scena deschisa", precum un dans care i-a dezgolit pe jumatate un san (FOTO Pro TV - dreapta) sau ascunderea in sutien a cartii de joc trase din... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro