Romanii au talent: care au fost cele mai impresionante momente. Cerere inedita in casatorie din partea unui concurent revenit a 7-a oara

Romanii au talent: care au fost cele mai impresionante momente. Cerere inedita in casatorie din partea unui concurent revenit a 7-a oara

Iar asteptarile celor patru jurati au fost atinse: Andi a ramas mut de uimire la momentul de acrobatie pe scaune, pe Mihaela Radulescu a surprins-o un tango desavarsit, Andra a cantat si a dansat cu multa energie alaturi de unul dintre cei mai fideli concurenti din show, dar a fost si emotionata de un dans contemporan fabulos, iar Florin Calinescu are intotdeauna dreptate. Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 17.4 puncte de rating si 48.4% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 3.9 puncte de rating si 10.9% share. Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:13, peste 3.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment. Cele cateva minute de pe scena au fost acompaniate de uimirea si aplauzele tuturor celor prezenti, iar Andi l-a intrebat: "Suntem in al saptelea an de cand stam la masa asta.

acum 66 luni (1 Apr 2017)

Editia sapte din sezonul #7epic Romanii au talent a inceput cu asteptari foarte mari din partea juratilor! "Tinand cont ca am mai ramas de cateva ori cu gura cascata, astazi as vrea sa raman mut.", a spus Andi Moisescu la inceputul editiei, iar Mihaela a completat ca "mi-as dori foarte tare sa fiu surprinsa! "Astept sa rad, sa plang, sa ma ridic in picioare, sa dansez, sa traiesc tot felul de emotii", a continuat Andra, iar Florin Calinescu a incheiat cu: "A fost o zi extenuanta, care nici macar nu a inceput.

Iar asteptarile celor patru jurati au fost atinse: Andi a ramas mut de uimire la momentul de acrobatie pe scaune, pe Mihaela Radulescu a surprins-o un tango desavarsit, Andra a cantat si a dansat cu multa energie alaturi de unul dintre cei mai fideli concurenti din show, dar a fost si emotionata de un dans contemporan fabulos, iar Florin Calinescu are intotdeauna dreptate.

A saptea editie Romanii au talent a fost lider absolut de audienta pe toate segmentele de public! Pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, show-ul Romanii au talent a inregistrat 17.4 puncte de rating si 48.4% share, de peste patru ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut numai 3.9 puncte de rating si 10.9% share.

Pe intreaga durata de difuzare, la nivel national, aproximativ 3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:13, peste 3.6 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Vineri seara, cea de-a saptea editie Romanii au talent #7epic a adus pe cea mai iubita scena a unui show de divertisment din Romania acrobati, muzicieni, dansatori si comedianti care au cucerit juratii. Smiley si Pavel Bartos au facut atmosfera atat in culise, cat si pe scena, atunci cand s-au alaturat unui concurent si au pregatit o coregrafie in stilu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro