Romania, unda verde de la TVR pentru participarea la Eurovision 2016

"In indeplinirea atributiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare In considerarea Hotararilor Parlamentului Romaniei nr. Solistul a explicat si cum ar fi trebuit sa arate, de fapt, decorul Romaniei de la Eurovision: "Acele valize de pe scena trebuiau sa aiba un spot luminos, trebuia sa avem umbre, care sa sugereze trecerea zilelor, iar pozele copiilor trebuiau sa curga pe sub noi.

acum 103 luni (16 Sep 2015)

"In indeplinirea atributiei conferite de Legea nr.41/1994 privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si Societatii Romane de Televiziune, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare In considerarea Hotararilor Parlamentului Romaniei nr. 25 din 16 iunie 2014, prin care a fost desemnat Presedintele Consiliului de Administratie al SRTv Consiliul de Administratie al Societatii Romane de Televiziune adopta prezenta HOTARARE: Art. Prezenta hotarare a fost adoptata cu respectarea art.26 din Legea nr.41/1994, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare", se arata in hotararea Consiliului de Administratie.

La Eurovision 2015, Romania a fost reprezentata de trupa "Voltaj", cu piesa "De la capat/ All Over Again", care s-a clasat pe locul 15. Calin Goia, solistul trupei, a declarat, la momentul respectiv, ca organizatorii concursului nu au tinut cont de cerintelor lor si a explicat cum ar fi trebuit sa arate, de fapt, momentul Romaniei.

"Am invatat foarte multe lucruri acolo (la Eurovision - n.red), dar cei de la Viena nu au fost foarte deschisi cu noi. Noi am respectat tot ce ni s-a zis, dar, cu toate acestea, la prima repetitie nu am avut decorul, la cea de-a doua la fel, iar inainte de semifinala tot nu erau toate lucrurile rezolvate", a marturisit Calin Goia. Solistul a explicat si cum ar fi trebuit sa arate, de fapt, decorul Romaniei de la Eurovision: "Acele valize de pe scena trebuiau sa aiba un spot luminos, trebuia sa avem umbre, care sa sugereze trecerea zilelor, iar pozele copiilor trebuiau sa curga pe sub noi. De asemenea, am cerut o repetitie fara formatie pentru a vedea cum ne-au asezat grafica si luminile, dar nu ni s-a raspuns la mail".

Liana Stanciu, care a facut parte pentru a doua oara din delegatia Romaniei la Eurovision, a intarit spusele lui Calin Goia, declarand ca au fost trimise foarte multe mesaje organizatorilor, dar la mu... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro