Romania TV isi declara solidaritatea fata de Antena 3 printr-un panou publicitar: "M-a surprins si m-a impresionat"

Romania TV isi declara solidaritatea fata de Antena 3 printr-un panou publicitar:

Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, pentru prejudiciul cauzat prin incalcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata.

acum 75 luni (22 Mar 2018)

Mihai Gadea a incheiat emisiunea "Sinteza Zilei", de miercuri seara, aratandu-le telespectatorilor sai o imagine care "l-a surprins si l-a impresionat". "Am primit in aceasta seara o fotografie din Bucuresti, care, va spun sincer, m-a surprins si m-a impresionat, ca sa fiu exact, si vreau sa termin emisiunea cu acest lucru.

Fotografia prezentata de Mihai Gadea in emisiunea "Sinteza Zilei" Mircea Badea a intervenit, spunand: "Dati-mi voie sa fiu si eu impresionat de aceasta imagine. N-ai fi impresionat si de o asemenea imagine?", a spus Mircea Badea, in pasa dintre emisiunile "Sinteza zilei" si "In gura presei". 55:40

Victor Ciutacu a facut si el o declaratie pe Facebook in legatura cu mesajul aparut pe panoul publicitar, mentionand ca "este unul dintre rarele momente in care ma bucur ca meseria asta m-a ales pe mine".

Fotografia face referire la faptul ca jurnalistii Antena 3 au pierdut procesul cu sefa DNA Laura Codruta Kovesi si trebuie sa-i plateasca daune morale de 300.000 lei. Curtea de Apel Ploiesti a decis, marti, ca sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, va primi suma de 300.000 lei cu titlu de daune morale, in solidar, de la paratii Mihai Gadea, Bianca Grigore, Mugur Ciuvica si SC Antena 3, pentru prejudiciul cauzat prin incalcarea drepturilor la onoare, demnitate, reputatie, imagine si viata privata. In plus, Mihai Gadea si Antena 3 sunt obligati sa formuleze scuze publice si sa redea, in mod public si in integralitate, dispozitivul hotararii Curtii. Intr-o prima reactie la procesul pierdut cu Laura Codruta Kovesi, Mihai Gadea sustine ca in nicio tara din lume seful unei institutii de forta nu da in judecata jurnalisti si cere sume exorbitante pentru ca si-au exercitat dreptul la libera exprimare. Mai mult, Gadea a subliniat ca se va ajunge la instantele superioare, la CEDO, si sustine ca procesul se va transforma intr-un razboi pentru libertatea de exprimare. "E limpede, este o intimidare, vor sa transmita un mesaj de forta, este cea mai mare... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro