Romania - Turcia, 2-0, intr-un meci amical

Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa Turciei, antrenata de Mircea Lucescu, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara pe stadionul ''Dr. Constantin Radulescu'' din Cluj-Napoca, intr-un meci amical. Blazonul de pe tricoul jucatorilor este o reinterpretare a stemei nationale intr-o maniera moderna, dinamica: un scut pe care este scris Romania si cinci cadrane care corespund celor cinci provincii romanesti, concentrate in jurul unui pentagon negru asemanator celui de pe mingea de fotbal, iar noul slogan este ''Luptam impreuna''.

acum 61 luni (10 Nov 2017)

Nationala de fotbal a Romaniei a invins reprezentativa Turciei, antrenata de Mircea Lucescu, cu scorul de 2-0 (1-0), joi seara pe stadionul ''Dr. Constantin Radulescu'' din Cluj-Napoca, intr-un meci amical.

Romania a facut un meci bun si a reusit sa se impuna prin golurile marcate de Gheorghe Grozav (42, 69), jucator in Turcia, la Karabukspor. Pana in finalul primei reprize, cand s-a deschis scorul, niciuna dintre echipe nu a reusit sa creeze faze de poarta.

In partea secunda, oaspetii au avut o oportunitate prin Cenk Tosun (49), care a tras peste poarta de langa Chiriches. Jucatorii antrenati de Cosmin Contra au fost aproape de a-si mari avantajul, in min. Un minut mai tarziu, portarul Harun Tekin a prins mingea trimisa slab de Budescu. Budescu a trecut pe langa gol (71), sutul sau fiind respins de portar. Mircea Lucescu: Romania e o echipa mai omogena decat a mea Selectionerul primei reprezentative de fotbal a Romaniei, Cosmin Contra, a declarat, joi seara, dupa victoria cu 2-0 din meciul cu Turcia, ca echipa nationala este pe drumul cel bun, dar in acelasi timp a precizat ca nu trebuie sa se imbete nimeni cu apa rece deoarece a fost doar un amical.

Partida de la Cluj-Napoca a fost prima pentru nationala Romaniei, dupa lansarea noii sale identitati de brand. Blazonul de pe tricoul jucatorilor este o reinterpretare a stemei nationale intr-o maniera moderna, dinamica: un scut pe care este scris Romania si cinci cadrane care corespund celor cinci provincii romanesti, concentrate in jurul unui pentagon negru asemanator celui de pe mingea de fotbal, iar noul slogan este ''Luptam impreuna''. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro