Romania trimite, anual, in SUA, bunuri de doua miliarde de dolari | HAPPY INDEPENDENCE DAY!

Romania trimite, anual, in SUA, bunuri de doua miliarde de dolari | HAPPY INDEPENDENCE DAY!

Exporturile catre SUA sunt net superioare valorii bunurilor pe care le importam de pe piata americana Romania are una dintre cele mai proaste infrastructuri rutiere din Uniunea Europeana, iar in domeniul cultivarii plantelor, desi detinem de doua ori mai mult teren arabil pe cap de locuitor decat media din UE, avem una dintre cele mai putin rentabile agriculturi.

acum 47 luni (4 Jul 2016)

SUA este unul dintre cei mai vechi parteneri comerciali ai Romaniei, cu investitii in sectoare cheie, cum ar fi industria auto si tehnologie. Exporturile catre SUA sunt net superioare valorii bunurilor pe care le importam de pe piata americana

Romania are una dintre cele mai proaste infrastructuri rutiere din Uniunea Europeana, iar in domeniul cultivarii plantelor, desi detinem de doua ori mai mult teren arabil pe cap de locuitor decat media din UE, avem una dintre cele mai putin rentabile agriculturi. AmCham este o organizatie patronala care reprezinta atat interesele investitorilor americani in Romania, cat si pe cele ale altor investitori straini.

Insa, in ciuda problemelor "de traditie" cu care ne confruntam, SUA au fost unii din primii investitori in Romania, dupa Revolutie. "Una dintre prioritatile mele este sa promovez prosperitatea intre tarile noastre, sa promovez comertul si investitiile in Romania, a unor companii americane", declara, recent, Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti. Citeste si:

+Brexitul, act major al Celui de-al Treilea Razboi Mondial |

+Spagile luate de oficiali romani in SCANDALUL inchisorilor secrete ale

+Mafiile locale sunt mai puternice decat toti smecherii bagati in puscarie ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro