Romania - Spania. Meci de GALA la Cluj. "Tricolorii" intalnesc campioana europeana en-titre / LIVE Text de la ora 21.45

Romania - Spania. Meci de GALA la Cluj.

Nationala Romaniei a remizat fara goluri (scor 0-0), duminica, pe teren propriu, la Cluj, in partida cu Spania, campioana europeana en-titre. In partea a doua, Stanciu a incercat sa-l surprinda pe exeprimentatul portar al oaspetilor, cu un lob de la 40 de metri, dar mingea n-a prins cadrul portii.

acum 90 luni (27 Mar 2016)

Nationala Romaniei a remizat fara goluri (scor 0-0), duminica, pe teren propriu, la Cluj, in partida cu Spania, campioana europeana en-titre.

Nasionala Romaniei a reusit o evolutie consistenta in partida amicala cu Spania, desfasurata, duminica, la Cluj, si a remizat, scor 0-0. "Tricolorii" s-au ridicat la nivelul ibericilor, iar in multe momente au fost peste campioana europeana en-titre. Cel mai bun om al primei reprezentative a fost Nicusor Stanciu, jucatorul care adusese victoria in amicalul cu Lituania, scor 1-0. Fotbalistul Stelei putea marca in prima repriza, atunci cand voleul sau, de la 22 de metri, a fost respins in corner de Casillas. In partea a doua, Stanciu a incercat sa-l surprinda pe exeprimentatul portar al oaspetilor, cu un lob de la 40 de metri, dar mingea n-a prins cadrul portii.

Dupa acest rezultat, Romania a ajuns la 14 meciuri fara infrangere, ultimul esec fiind inregistrat in mandatul lui Victor Piturca, in iunie 2014, scor 1-2 cu Algeria.

+Melescanu, dezvaluire SOC despre agentii Black Cube arestati la Bucuresti: ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro