Romania-Spania: 1-1, in cadrul Fed Cup. Trei meciuri in care se va decide daca mergem in elita tenisului mondial

Romania-Spania: 1-1, in cadrul Fed Cup. Trei meciuri in care se va decide daca mergem in elita tenisului mondial

Ma bucur foarte mult ca i-am adresat invitatia, sunt foarte mandra de mine, sper sa mai fie ocazii sa vina la meciuri de tenis si sa ne sustina. Ma bucur sa fiu acasa, sa pot sa castig meciuri pentru Romania si sper ca maine sa fac si al doilea meci al meu in directia buna spre tara", a spus Halep. Este o jucatoare destul de solida, se misca bine, are stil spaniol, asa ca am incercat cat mai mult sa intru in retur, pentru ca serviciul este mai usor un pic si stiul meu este sa intru in retur si sa lovesc.

acum 109 luni (7 Feb 2015)

Dupa prima zi de meciuri din cadrul Fed Cup, scorul este egal: Romania - Spania, scor 1-1. Simona Halep a invins-o pe Silvia Soler Espinosa, cu scorul de 6-2, 6-1, in primul meci al zilei, iar Irina Begu a cedat in fata Garbinei Muguruza, cu scorul de 6-3, 6-2. La ceremonia de deschidere a participat si presedinte le Romaniei, domnul Klaus Iohannis. La finalul unei partide frumoase, in care Simona Halep a fortat extrem de mult pe serviciu, dar a castigat in cele din urma categoric, jucatoarea noastra spune ca meciul nu a fost asa usor precum a parut. "Am jucat un meci bun, mi-am facut jocul, am fost destul de agresiva si am returnat destul de bine. A fost foarte greu, la inceput de meci am avut emotii mari, mai ales ca a fost si domnul presedinte, au fost oameni importanti in sala. Cand am cantat imnul a fost emotionant, asa ca am incercat sa imi relaxez un pic corpul si mintea si sa joc ceea ce stiu. Am facut un meci bun si chiar ma bucur ca am terminat asa repede si acum o sustin pe Irina cu toata increderea", a spus Simona Halep la finalul meciului.

"Atmosfera a fost deosebita, din ce in ce mai frumoasa, oamenii au fost foarte energici si au fost cu sufletul alaturi de noi. Le multumesc foarte mult si ii astept si maine, pentru ca maine am si mai multa nevoie, va fi un meci greu, dar impreuna vom castiga. Ma bucur foarte mult ca i-am adresat invitatia, sunt foarte mandra de mine, sper sa mai fie ocazii sa vina la meciuri de tenis si sa ne sustina. Este un sentiment minunat sa joci in tara ta si pentru tara ta. A fost si la Bucuresti turneul anul trecut, dar nu a fost atat de intens ca acum. Ma bucur sa fiu acasa, sa pot sa castig meciuri pentru Romania si sper ca maine sa fac si al doilea meci al meu in directia buna spre tara", a spus Halep. Lucrez la serviciu zi de zi si incerc tot mai mult sa-l fac mai puternic si mai constant", a explicat Simona Halep.

Referindu-se la adversara ei de astazi, sportiva romana a spus ca se astepta sa joace mai mult... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro