Romania reala: doi copii si o femei au ars de vii pentru ca tatal era prea beat ca sa-si dea seama ce se intampla

Romania reala: doi copii si o femei au ars de vii pentru ca tatal era prea beat ca sa-si dea seama ce se intampla

Salvatorii au gasit patru persoane la fata locului, iar in cazul a doua dintre ele, femeia de 40 de ani si unul dintre copiii de 1 an, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate. Exista si varianta improbabila a asasinatului Cel mai norocos dintre toti a fost Relu Mihai, cel care a fost scos din camera cuprinsa de fum de un alt fiu de al sau, ce a sesizat incendiul in timp ce se afla la bunici, unde se uita le televizor.

acum 90 luni (22 Mar 2016)

Procurorii ieseni au deschis un dosar penal in care se fac cercetari asupra faptei, pentru omor in urma incendiului ce a curmat, la finele saptamanii trecute, viata a trei persoane, printre care doi copii. Potrivit reprezentantilor Parchetului, se asteapta ca pompierii sa trimita un raport cu privire la cauzele care au dus la izbucnirea incendiului dar si ca rezultatele finale de la necropsie sa ajunga la dosar. Concret, familia Mihai, care a pierdut trei membri in incendiul din noaptea de vineri spre sambata, ar fi murit intoxicati cu fum dupa ce o lumanare lipita pe televizor a cazut si a provocat un foc mocnit.

Zilele trecute, Relu Mihai, barbatul care a supravietuit incendiului ce i-a rapus doi copii si sotia fost audiat de procurori fara a-i ajuta prea mult pe acestia. Barbatul a precizat ca nu isi aduce aminte foarte bine ce s-a intamplat inainte de incendiu intrucat se afla in stare avansata de ebrietate.

Casa modesta in care locuiau Marinela si Relu Mihai, de 40, respectiv 42 de ani, a luat foc in noaptea de vineri spre sambata, in jurul orei 23.30, la scurt timp fiind sesizate autoritatile. Salvatorii au gasit patru persoane la fata locului, iar in cazul a doua dintre ele, femeia de 40 de ani si unul dintre copiii de 1 an, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvate. Se intoxicasera cu monoxid de carbon iar manevrele de resuscitare au esuat. Celalalt copil, de 6 ani, a fost resuscitat la fata locului dupa care transportat la Spitalul Clinic pentru Copii "Sfanta Maria".

Exista si varianta improbabila a asasinatului

Cel mai norocos dintre toti a fost Relu Mihai, cel care a fost scos din camera cuprinsa de fum de un alt fiu de al sau, ce a sesizat incendiul in timp ce se afla la bunici, unde se uita le televizor. Mihai s-a intoxicat si el cu fum, fiind transportat n coma de gradul I la Spitalulul "Sfantul Spiridon". Vecini ai familiei Mihai au precizat imedit dupa incendiu ca intre cei doi sot... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro