Romania, prin ochii vloggerului canadian Lost Le Blanc: "Clar, merita vizitata!"

Romania, prin ochii vloggerului canadian Lost Le Blanc:

Dornic in permanenta de experiente noi si de locuri mai putin necunoscute, Christian (pe numele sau real) "Lost" LeBlanc si-a inceput calatoria de pe Aeroportul Luton din Londra, Marea Britanie. Christian face comparatie, dupa ce trece de controlul de la frontiera, intre controlul strict si chestionarul autoritatilor britanice fata de verificarea relaxata intreprinsa de autoritatile romane. Prin booking.com ei isi rezerva o camera la hostelul de pe strada Mircea cel Batran, aproape de Piata Ovidiu din Constanta, dar ajunsi acolo constata ca site-ul de cazari le-a jucat feste si nu mai sunt locuri.

acum 69 luni (13 Sep 2016)

Dornic in permanenta de experiente noi si de locuri mai putin necunoscute, Christian (pe numele sau real) "Lost" LeBlanc si-a inceput calatoria de pe Aeroportul Luton din Londra, Marea Britanie. "Bine ati venit la Romania Mania, calatoria noastra printr-o tara pe care nu m-am gandit niciodata ca o sa am oportunitatea sa o vizitez", recunoaste vloggerul canadian.

Canadienii zboara cu o cursa Wizz Air, descriind zborul ca fiind destul de abrupt, iar aterizarea - cu emotii. Christian face comparatie, dupa ce trece de controlul de la frontiera, intre controlul strict si chestionarul autoritatilor britanice fata de verificarea relaxata intreprinsa de autoritatile romane.

"Nici nu le-a pasat, eu vorbeam la telefon, le-am dat pasaportul si ei au pus stampila fara sa se uite la mine", spune vloggerul, aprobat de prietenul sau de drum, care adauga ca pe el l-a intrebat doar cat va sta in Romania, ca turist.

Christian remarca faptul ca locurile din spate ale taximetrului luat de la Aeroportul Henri Coanda din Otopeni nu exista centuri de siguranta. "Jumatate de ora a costat cam 10 dolari americani", face socoteala vloggerul ajuns in centrul Bucurestiului. Canadienii s-au cazat la Hostelul Midland, unde au fost intampinati de un amic aflat de 6 luni in Romania. Aici socializeaza cu alti turisti straini, beau bere, mananca pufuleti ieftini, se distreaza intr-un club din Centrul vechi si se mira de automobilele ultraluxoase din Bucuresti.

Vine apoi pe litoral si merge pe plaja Marii Negre, la Constanta, la plaja Modern.

El se mira de prezenta vaselor militare din rada portului Constanta, care faceau exercitii pentru Ziua Marinei, spunand ca navele apara Romania de rusi.

"Cultura de plaja e diferita, fetele se plimba aici doar in thong (articol de lenjerie intima) si nimic altceva", mai spun ei.

Dupa ce saluta Vama Veche... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro