Romania nu are nevoie de "iliberalism". Lasati PNL sa se sinucida

Intre amnezie si provocare, gesturile liberalilor par sa fie facute pentru a distruge si ultimul partid istoric ramas in viata, cu greu, dupa multe compromisuri si complicatii, provocate de-a lungul vremii de sus in jos, de liderii PNL. PNL a supravietuit loviturilor de acest fel, prin aliante si mezaliante, aducandu-l in partid pe Teodor Melescanu si pe ceilalti fugari din PSD, apoi combinandu-se cu democratii lui Traian Basescu, despartindu-se de ei, si aducandu-i in cele din urma cu arme si bagaje in partid.

acum 80 luni (20 Apr 2016)

Intre amnezie si provocare, gesturile liberalilor par sa fie facute pentru a distruge si ultimul partid istoric ramas in viata, cu greu, dupa multe compromisuri si complicatii, provocate de-a lungul vremii de sus in jos, de liderii PNL. Memoria acestor oameni, care si-au petrecut tineretile in inchisorile comunismului si care au fost nevoiti apoi sa se puna in slujba dusmanului, a imbogatit Partidul National Liberal, dar nu l-a ajutat sa invete lectiile istoriei. Dan Amedeo Lazarescu, Alexandru Paleologu si chiar Mircea Ionescu Quintus au colaborat cu Securitatea. E posibil ca Marian Munteanu sa intre si el pe aceasta lista selecta, dupa cum sugereaza unele surse din interiorul Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), fara sa aiba, in schimb, reala aura de victima capatata de ceilalti in puscariile politice din anii ’50 si dupa.

PNL a supravietuit loviturilor de acest fel, prin aliante si mezaliante, aducandu-l in partid pe Teodor Melescanu si pe ceilalti fugari din PSD, apoi combinandu-se cu democratii lui Traian Basescu, despartindu-se de ei, si aducandu-i in cele din urma cu arme si bagaje in partid.

Succesul lui Klaus Iohannis, un liberal de stransura, ca atatia altii, a modificat si mai mult structura partidului, impunand-o pe Alina Gorghiu, in fruntea PNL, ca recompensa pentru fidelitatea ei din perioada campaniei electorale. Vasile Blaga, copresedintele din partea PDL, care a devenit brusc timid si neimplicat, a girat prin tacere toate deciziile ilogice si falimentare din ultima perioada. In discutie nu sunt doar cei trei candidati liberali pentru Primaria Generala a Bucurestiului pe care PNL i-a propus succesiv, ci si senzatia de blat general cu PSD in toate cele.

Cristian Busoi, inodor si incapabil, pe urma Ludovic Orban care-i cerea unui prosper om de afaceri bani pentru ca doua televiziuni de stiri sa-i faca publicitate ascunsa si in cele din urma Marian Munteanu, fanatul lider al Pietei Universitat... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro