Romania muribunda si avocatul puscariasilor

Romania muribunda si avocatul puscariasilor

a presupunem ca avem un accident, nu conteaza in ce imprejurari, ce fel de accident, dar sa presupunem din nou ca luam foc si ardem. Probabil ca s-a omis si sa i se schimbe bandajele sau chiar sa i se puna bandaje, pentru ca de la depunerea oualor pana la aparitia larvelor trebuie sa fi trecut macar doua zile.

acum 66 luni (19 Jul 2016)

a presupunem ca avem un accident, nu conteaza in ce imprejurari, ce fel de accident, dar sa presupunem din nou ca luam foc si ardem.

Cred ca fiecare dintre noi s-a ars o data in viata, macar de la soare sau cu uleiul incins din tigaia in care prajim o bucata de carne injectata cu apa, ca sa traga mai greu la cantar.

Un om scapa cu viata dintr-un incendiu iar de durere, poate ca nici nu se mai poate bucura ca e viu. Stie doar ca a supravietuit, trupul si mintea lui lupta pentru supravietuire din instinctual primordial care ne-a pastrat ca specie.

Omul ajunge la spital, moment in care, poate, incepe sa spere si sa se bucure ca n-a murit. Ar fi de-ajuns sa traiasca avand cicatricile nenorocirii in fata ochilor pentru toata viata, dar nu…

Vine o musca, simte mirosul de carne cruda, se aseaza pe carnea cruda a omului, mananca din ea, apoi isi lasa ouale pe "terenul fertil". Din oua ies larve, adica viermi care se hranesc si ei tot din carnea omului. Nimeni si nimic nu-I deranjeaza pentru ca s-a omis ca omului sa i se faca o baie. Probabil ca s-a omis si sa i se schimbe bandajele sau chiar sa i se puna bandaje, pentru ca de la depunerea oualor pana la aparitia larvelor trebuie sa fi trecut macar doua zile.

+CONDAMNAT la inchisoare pentru ca a condus fara permis desi NU a urcat ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro