Romania - Muntenegru, 4-3. Viorel Moldovan a debutat cu dreptul, intr-un meci oficial, pe banca nationalei de tineret

Romania - Muntenegru, 4-3. Viorel Moldovan a debutat cu dreptul, intr-un meci oficial, pe banca nationalei de tineret

In Grupa a 5-a de calificare, romanii se afla pe pozitia a 2-a, cu 12 puncte si mai au de disputat un joc, impotriva Germaniei, in deplasare.

acum 70 luni (5 Sep 2014)

Nationala de tineret a Romaniei a invins, in aceasta seara, acasa, reprezentativa similara a Muntenegrului, scor 4-3, in preliminariile Campionatului European. Dupa succesul inregistrat in amicalul cu Italia, scor 2-1, "tricolorii" au invins, astazi, in Stefan cel Mare, nationala Muntenegrului, scor 4-3. Romania a deschis scorul in minutul 10, prin Deian Boldor, dar ex-iugoslavii au revenit spectaculos pana la pauza, datorita "triplei" reusite de Djordjevici (15, 33 si 35). "Tricolorii" au revenit spectaculos in partea secunda si au intor rezultatul prin George Puscas (67), Claudiu Bumba (78 - penalty) si Florin Tanase (82).

In Grupa a 5-a de calificare, romanii se afla pe pozitia a 2-a, cu 12 puncte si mai au de disputat un joc, impotriva Germaniei, in deplasare. Nemtii se afla pe primul loc, cu 14 puncte, si vor juca, maine, acasa, cu Irlanda. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro