Romania mai are o sansa: cum poate evolua Keseru, cel mai in forma jucator roman, in meciul cu Polonia

Romania mai are o sansa: cum poate evolua Keseru, cel mai in forma jucator roman, in meciul cu Polonia

Nationala are o arie tot mai restransa de selectie din cauza faptului ca fotbalistii de valoare lipsesc cu desavarsire. In ciuda acestui bilant excelent, cel in forma fotbalist roman a fost lasat in afara lotului largit de 29 de jucatori anuntat de Christoph Daum pentru partidele cu Polonia (11 noiembrie) si Rusia (15 noiembrie). E vorba, totusi, de o formalitate, fiind greu de crezut ca Ludogoret nu va fi de acord cu convocarea lui Keseru, in conditiile in care n-are niciun meci intre 6 si 15 noiembrie.

acum 85 luni (3 Nov 2016)

Nationala are o arie tot mai restransa de selectie din cauza faptului ca fotbalistii de valoare lipsesc cu desavarsire. Iar acum a aparut si o situatie bizara: un jucator in mare forma a fost, pur si simplu, ignorat. Claudiu Keseru a fost titularizat, marti seara, la Ludogoret si a inscris in poarta celor de la Arsenal. Reusita varfului de 29 de ani a venit in continuarea unei serii fantastice pe care a inceput-o de sambata. Intre 22 octombrie si 1 noiembrie, adica in 11 zile, Keseru a jucat patru meciuri la Ludogoret si a adunat opt goluri. In ciuda acestui bilant excelent, cel in forma fotbalist roman a fost lasat in afara lotului largit de 29 de jucatori anuntat de Christoph Daum pentru partidele cu Polonia (11 noiembrie) si Rusia (15 noiembrie). Lotul largit a fost publicat pe site-ul FRF, duminica, la 24 de ore dupa ce Keseru a inscris o "dubla" pentru Ludogoret in campionatul bulgar. De atunci, varful si-a trecut in cont inca o "dubla", un hattrick si un gol in poarta celor de la Arsenal in Liga Campionilor. "Sa joace cu cei aflati in lot" Paradoxal, insusi Keseru a reactionat cel mai calm in fata acestei situatii ilogice prin care un fotbalist in forma nu prinde lotul, in conditiile in care nici concurentii sai pe post nu stralucesc. Imi vad de treaba mea la echipa de club. Muncesc in continuare mult la antrenamente, sa joc cat de bine pot pentru echipa mea. Peste cateva ore, la Digi Sport, Keseru a avut un discurs similar: "In momentul de fata, reusesc sa inscriu din foarte putine ocazii. O sa ma pregatesc si mai departe, dupa aia sunt decizii care sunt luate si oameni care le iau. S-a anuntat un lot si e normal sa joace cu acestia, daca ei au fost anuntati". Arsene Wenger antrenor Arsenal "Lewa" e liderul Poloniei Daca cel mai in forma fotbalist roman nu e in lotul pentru meciul cu Polonia, in schimb, golgheterul "lesilor" e si liderul nationalei.

Keseru poate juca, totusi, cu Polonia Dupa seria excelenta a lui Keseru apare o intrebare: mai poate fi ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro