Romania lucrului prost facut: santier intr-o baza de agrement inaugurata in urma cu mai putin de un an

Romania lucrului prost facut: santier intr-o baza de agrement inaugurata in urma cu mai putin de un an

Baza de agrement a fost deschisa cu cateva zile inainte de alegeri. Complexul "Nada Florilor" are o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, iar baza include trei piscine exterioare, o piscina interioara, un teren de sport multifunctional,pista de biciclete, coridoare pentru pietoni si doua parcari.

acum 71 luni (11 May 2017)

Baza de agrement a fost deschisa cu cateva zile inainte de alegeri. La ceva mai bine de o luna distanta de la eveniment, gresia a inceput sa crape pe jos, iar bazinele au inceput si ele sa capete usor usor cate o fisura. Repet, pentru ca lucrurile sa fie foarte clare si sa nu auzim tot felul de pareri pro si contra, lucrarile de reparatie se vor face exclusiv pe cheltuiala constructorului, deci municipiul Falticeni nu va aloca absolut niciun ban. Se vor inlocui gresiile sparte, se vor repara tot ceea ce inseamna partea de fisuri, nu sunt probleme grave sau probleme mari in ceea ce priveste infrastructura generala, in 2-3 saptamani lucrurile vor intra in normal", a declarat Catalin Coman, primarul municipiului Falticeni.

Proiectul in valoare de peste trei milioane de euro a fost inceput in luna mai 2015 si a fost executat de catre firma Da Vinci Construct & Proiect din judetul Bihor.

Complexul "Nada Florilor" are o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, iar baza include trei piscine exterioare, o piscina interioara, un teren de sport multifunctional,pista de biciclete, coridoare pentru pietoni si doua parcari. In plus, cladirea din interiorul bazei de agrement are o piscina de peste 1.100 de metri patrati.

Alte stiri pe aceasta tema:

Baza de agrement din Falticeni, bagata in reparatii la o luna dupa inaugurare. Investitia s-a cifrat la 3 milioane de euro

Romania lucrului prost facut: soseaua de centura care se construieste de un deceniu

VIDEO Romania lucrului prost facut: comuna cu sapte parcuri si cocotieri portocalii, dar fara drumuri asfaltate sau canalizare ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro