Romania isi "Alege Presedintele", la Prima TV si "Adevarul", intr-un maraton jurnalistic cu transmisii speciale

Romania isi

Imaginea completa a primului tur al alegerilor prezidentiale din Romania este oferita de Prima TV si ziarul "Adevarul" intr-un demers jurnalistic intins pe intreaga zi de duminica, denumit "Alege Presedintele!".

acum 65 luni (30 Oct 2014)

Imaginea completa a primului tur al alegerilor prezidentiale din Romania este oferita de Prima TV si ziarul "Adevarul" intr-un demers jurnalistic intins pe intreaga zi de duminica, denumit "Alege Presedintele!". Tot ce se intampla in tara in ziua votului va fi prezentat in buletine de stiri din ora in ora la Prima TV, dar si pe site-ul adevarul.ro. Felul in care va evolua tara in urmatorii cinci ani tine foarte mult de alegerile prezidentiale, iar Prima TV si ziarul isi doresc sa arate aceasta evolutie inca din ziua primului tur de scrutin", a declarat in acest sens Vlad Sterescu, Head of News Prima TV.

Reporterii si corespondentii speciali vor transmite date despre prezenta la vot, cum se respecta legea electorala si cat de bine este mobilizat electoratul de catre partidele implicate in procesul de votare. Imediat dupa anuntarea exit-poll-urilor, Ioan Talpes, fost director al Serviciului de Informatii Externe, va face primele "profetii" despre aliantele pentru al doilea tur de scutin si sansele celor doi "finalisti" in cursa pentru Cotroceni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro