Romania - Grecia /Surprize de la Smiley si Pavel Bartos pentru fanii care vin la stadion

Romania - Grecia /Surprize de la Smiley si Pavel Bartos pentru fanii care vin la stadion

Acolo, suporterii se vor putea intrece in meciuri de foosball, human foosball, bubble football si fotbal pe mini-terenuri gonflabile si se vor putea fotografia, impreuna cu familia si prietenii, alaturi de jucatorii echipei nationale de fotbal reprezentati pe cartoane in marime naturala.

acum 106 luni (6 Sep 2015)

Acolo, suporterii se vor putea intrece in meciuri de foosball, human foosball, bubble football si fotbal pe mini-terenuri gonflabile si se vor putea fotografia, impreuna cu familia si prietenii, alaturi de jucatorii echipei nationale de fotbal reprezentati pe cartoane in marime naturala. Microbistii vor avea ocazia sa isi deseneze un look de suporter adevarat intr-una din numeroasele zone de face-painting, dar si sa se relaxeze si sa manance in zonele special amenajate. Totodata, cei doi le-au pregatit fanilor o multime de surprize: concursuri in care se pot castiga noile echipamente ale Nationalei, tombole inedite cu premii pentru microbistii infocati, precum si spectacole dedicate fotbalului, cu invitati speciali.

Totodata, programul Metrorex si RATB a fost prelungit pentru ziua de luni, 7 septembrie, pana la ora 01.00, iar Mega Mall, situate chiar langa arena, pune la dispozitie 1500 de locuri de parcare gratuite, pe baza biletului de intrare, celor care merg la meci. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro